Brasserie Dertien

Heeten (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In het hart van het pittoreske dorpje Heeten is Brasserie Dertien gevestigd, een sfeervolle brasserie waar u het gehele jaar rond van harte welkom bent met uw dinercheque. Deze brasserie bevindt zich op een kruispunt van verschillende fiets- en wandelpaden door de mooie omliggende natuur, en een bezoek aan de brasserie is dan ook zeer goed te combineren met een leuke activiteit in de buitenlucht. De mogelijkheden met uw dinercheque bij Brasserie Dertien zijn ruim. U kunt met mooi weer lekker in de zon op het terras zitten met een biertje of een kop koffie en daar lekker de krant lezen. Ook kunt u komen borrelen met vrienden, lunchen met zakenpartners of komen genieten van een goed vullend diner.

Op het menu van Brasserie Dertien staan uiteenlopende lunchgerechten, voorgerechten en hoofdgerechten die allen worden bereid van verse ingrediënten. Zo kunt u met uw dinercheque genieten van verschillende warme en koude belegde broodjes en van lekkere knapperige tosti’s. Als voorgerecht kunt u kiezen tussen een huisgemaakte tomatensoep met ballen, de dagsoep en een voorgerecht van gerookte paling. Voor tien euro geniet u vervolgens al van de weekhap, die iedere maandag tot en met vrijdag wordt geserveerd. Wat de weekhap is, dat staat op de grote borden in het restaurant. Vraag ook aan de bediening naar de hap van de week. Zij kunnen u ook direct vertellen welke wijn of welk biertje lekker is bij het door u geselecteerde gerecht.

Wacht niet langer en bezoek deze gezellige brasserie in het centrum van Heeten. U zal door de bediening warm worden onthaald. Uw dinercheque is uiteraard ook welkom dus vergeet deze vooral niet mee te nemen bij uw bezoek!

Contactgegevens:

Brasserie Dertien
Dorpsstraat 17
8111AA Heeten
Telefoon: 
0572381217
Nationale Diner Cadeaukaart Heeten Brasserie Dertien

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Loo

Bathmen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Bettinkdijk 2
7437 RA Bathmen
Telefoon: 
0570543000
Nationale Diner Cadeaukaart Bathmen Restaurant Loo

De Waterraaf

Assendelft
A la carte, Afhalen and Lokaal
Adres: 
Kanaaldijk 33
1566 PA Assendelft
Telefoon: 
0756128139
Nationale Diner Cadeaukaart Assendelft De Waterraaf
Adres: 
De Plas 12
8102 CS Raalte
Telefoon: 
0572362466
Nationale Diner Cadeaukaart Raalte Bakker Bart Raalte