Brasserie De Meiboom

Waalre (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke en unieke bestedingsmogelijkheid van uw dinerbon in het mooie Waalre? Wellicht is het dan een goed idee om eens een kijkje te nemen bij restaurant de Meiboom. Dit gezellige restaurant is gevestigd in een prachtig pand in het centrum van Waalre, en is al 100 jaar een begrip in de gemeente Aalst-Waalre. U zult zich in het restaurant snel thuis voelen vanwege de gemoedelijke Brabantse huiskamersfeer. Dit gevoel wordt versterkt door de warme inrichting binnen en het gezellige terras met warme verlichting en kleurrijke overkapping. In de bediening werken enkele werknemers met autisme, die zorgen voor een ongedwongen en ‘echte’ avond.

Op de menukaart bij restaurant de Meiboom staat een leuke en gevarieerde mix van gerechten die met zorg door de chefs voor u zijn samengesteld. Zo kunt u met uw dinerbon in onder andere komen genieten van een 3 gangen diner ala carte kiezen voor 32,50 of alleen een hoofdgerecht nuttigen kan natuurlijk ook daar betaald u dan 21,50 voor.

Kom vooral zelf genieten van de ongedwongen sfeer en het lekkere eten bij restaurant de Meiboom in Waalre, en vergeet niet uw dinercheque mee te nemen!

Contactgegevens:

Brasserie De Meiboom
Eindhovenseweg 29
5582 HN Waalre
Telefoon: 
0402212525
Nationale Diner Cadeaukaart Waalre Brasserie De Meiboom

Meer restaurants in de buurt

Thym by Parkzicht

Eindhoven
A la carte and Frans
Adres: 
Alberdingk Thijmlaan 18
5615 EB Eindhoven
Telefoon: 
040-2114888
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Thym by Parkzicht
Adres: 
Alberdingk Thijmlaan 18
5615 EB Eindhoven
Telefoon: 
0356777217
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Hampshire Hotel Eindhoven
Adres: 
Alberdingk Thijmlaan 18
5615EB Eindhoven
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Hotel Parkzicht Eindhoven