Brasserie De Kuip

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Zoals de naam van het restaurant u waarschijnlijk al deed vermoeden, is Brasserie De Kuip gevestigd in voetbalstadion De Kuip. Dit is een unieke plek om met uw Dinercheque een hapje te gaan eten voorafgaand aan een thuiswedstrijd van Feyenoord of een rondleiding in het iconische voetbalstadion. Bij Brasserie De Kuip kunt u gewoon lekker eten zonder moeilijkdoenerij. U kunt er natuurlijk ook met uw Dinercheque betalen!

Bij Brasserie De Kuip bent u van maandag tot en met zaterdag van harte welkom voor een smakelijke lunch. Alle gerechten bij Brasserie De Kuip zijn puur, eerlijk en authentiek. Bovenal kunt u met uw Dinercheque proeven van de machtige Feyenoordsfeer. Wie weet komt u zelfs nog een speler tegen! Op de menukaart van Brasserie De Kuip staan diverse broodjes, tosti’s, soepen, warme gerechten, salades en borrelhappen. Voor de kinderen is er een Feyenoord snackbox met een Feyenoordcadeautje. Bij Brasserie De Kuip maken ze het liefst gebruik van producten uit de regio, zoals de kruidige Rotterdamse oude kaas. Bij het broodje gerookte zalm proeft u pas echt de smaken uit de regio. De zalm wordt namelijk tien uur lang koud gerookt in combinatie met het gras uit De Kuip, dat drie keer in de week vers wordt gemaaid! De Feyenoordfan weet dus wel waar hij of zij de Dinercheque wil besteden!

Bent u Business Unit- of Business Seathouder? Dan bent u van harte welkom om voor een iedere thuiswedstrijd te komen genieten van een verassend driegangenmenu van de chef. Sowieso staat Brasserie de Kuip ook open voor groepsreserveringen in de avond.

Contactgegevens:

Brasserie De Kuip
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam
Telefoon: 
010-4929432
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Brasserie De Kuip

Meer restaurants in de buurt

Kampong Kita

Rotterdam
A la carte, Afhalen and Aziatisch
Adres: 
Cor Kieboomplein 508
3077MR Rotterdam
Telefoon: 
0104793633
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Kampong Kita

Restaurant Helai

Rotterdam
Afhalen, Internationaal and Midden Oosten
Adres: 
Piet Smitkade 160
3077MJ Rotterdam
Telefoon: 
0104823466
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Restaurant Helai
Adres: 
Laan op Zuid 978
3071 AC Rotterdam
Telefoon: 
0107660006
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Keyf-i Ala restaurant