Bowling Almere

Almere (FL)
Soort keuken: 
A la carte, Gourmetten and Grill
Omschrijving: 

Bent u een liefhebber van lekker eten, maar ook van bowlen? Combineer het beste van twee werelden bij Bowling Almere. Ze accepteren in het restaurant namelijk ook uw Dinercheque. Jong en oud kunnen zich naar hartenlust uitleven op één van de vele bowlingbanen met spectaculaire verlichting. Een avondje uit bij Bowling Almere is dus echt een feestje! Bovendien kunt u er ook nog eens heerlijk eten en drinken met uw Dinercheque. Reserveer nu voor het perfecte avondje uit met uw partner, gezin of vrienden.

Bowling Almere is geopend op dinsdag tot en met zondag. Na een fanatiek potje bowlen zal één van de heerlijke gerechten op de menukaart heerlijk smaken. Wat dacht u van een super saté spies met gemarineerde varkenshaas, een hamburger met spek of op de huid gebakken zalm met witte wijnsaus? De echte vleesliefhebber is hier aan het goede adres met zijn of haar Dinercheque. Het is namelijk mogelijk om voor €19,50 onbeperkt spareribs te eten! Voor kinderen tot 12 jaar is er een speciaal kindermenu opgesteld. Zij kunnen frietjes met een frikandel, kaassouflé, kroket of kipcorn bestellen. Geniet van een perfect avondje uit met het hele gezin!

Lijkt het u wat om een avondje bowlen te combineren met gourmetten? Bestel dan het grill/gourmetarrangement met uw Dinercheque. Haal de grillmaster in u naar boven en bereidt zelf de gerechten op de hete plaat in het midden van de tafel. Bij het traditionele arrangement zijn diverse vleessoorten, frites, stokbrood, verse groenten, salade en sauzen inbegrepen. Deze manier van dineren is niet alleen heel erg lekker, maar ook nog een supergezellig!

Contactgegevens:

Bowling Almere
Trekweg 31
1338 GA Almere
Telefoon: 
036-5491091
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Bowling Almere

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Straat van Florida 1
1334PA Almere
Telefoon: 
0365496244
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Chapeau

Restaurant Festijn Culinair

Almere
A la carte and Afhalen
Adres: 
Trekweg 1
1338 GA Almere
Telefoon: 
0363030157
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Restaurant Festijn Culinair
Adres: 
Globeplein 3
1334 BT Almere
Telefoon: 
0332022141
Nationale Diner Cadeaukaart Almere MeGo's Food