Bouchon d'en Face

Maastricht (LI)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bouchon d’en Face is een sfeervol restaurant in Maastricht, waar u terecht kunt voor een echte authentieke Franse maaltijd. Ook hier wordt uw Dinercheque geaccepteerd! Gasten praten bij over het dagelijks leven terwijl ze genieten van een heerlijke maaltijd, een glas rode wijn en de Franse chansons op de achtergrond. Bij Bouchon d’en Face weet u echt weer wat leven als een god in Frankrijk betekent! Ze zijn dagelijks geopend tot een uurtje of 22:00. Reserveer nu en neem uw Dinercheque mee.

Bij Bouchon d’en Face krijgt u een echte traditionele Franse maaltijd gepresenteerd, met soms een verassende eigentijdse twist. Kenmerkend aan een ‘’Bouchon’’ is de persoonlijke en vriendschappelijke benadering van de eigenaar. U zult merken dat het heel makkelijk is om u thuis te voelen bij Bouchon d’en Face. Op de kaart vindt u vooral gerechten waarbij alles draait om een lekker stukje vlees. Bestel bijvoorbeeld als voorgerecht ‘’ ’Escargots de Bourgogne’’ of ‘’ Steak Tartare Preparé’’. Ook de hoofdgerechten zullen de echte carnivoor doen laten watertanden. Wat dacht u van bavette met morillesaus of rosé gebakken eendenborstfilet met sinaasappel-portsaus? Het is ook leuk om de Dinercheque te besteden aan de Chateaubriand voor twee personen. Dit is een schotel met 500 gram ossenhaas, aardappelgratin, frites, verse warme groenten en verschillende sausjes.

Vindt u het leuk om uw Dinercheque te besteden aan een diner met het hele gezin? Dan kunt u ook bij Bouchon d’en Face terecht. Voor de kleine fijnproevers hebben ze altijd iets in huis. Vraag hier gerust naar bij het vriendelijke personeel! 

Contactgegevens:

Bouchon d'en Face
Wyckerbrugstraat 54
6221ED Maastricht
Telefoon: 
0433116438
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Bouchon d'en Face

Meer restaurants in de buurt

Harvey Kitchen & Bar

Maastricht
Internationaal
Adres: 
Hertogsingel 58C
6214AE Maastricht
Telefoon: 
0438513954
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Harvey Kitchen & Bar
Adres: 
Maastrichter Brugstraat 29
6211 ES Maastricht
Telefoon: 
0433215214
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Bakker Bart Maastricht

Indonesisch Restaurant Kapulaga

Maastricht
A la carte, Afhalen and Indonesisch
Adres: 
Hoogbrugstraat 23
6221 CN Maastricht
Telefoon: 
0437502588
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Indonesisch Restaurant Kapulaga