Boerderij t Platteland

Veulen (LI)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In de landelijke omgeving van Veulen kunt u met uw Dinercheque terecht bij Boerderij ’t Platteland. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit restaurant een oase van rust en huiselijkheid. Het is een leuke plek om met uw kleine en grote kinderen naar toe te gaan in het weekend of de vakantie. Er is ruime parkeergelegenheid, ook voor uw fiets! Boerderij ’t Platteland is dagelijks geopend tussen 10:00 en 20:00.

Boerderij ’t Platteland heeft een overzichtelijke kinderboerderij met dierenweide. Uw kinderen kunnen daar van dichtbij kennis maken met onder andere paarden, geiten, schapen, konijnen, cavia’s en kippen. Daarbij is aaien en voeren ook mogelijk. Daarna is het tijd om zelf een lekker hapje te gaan eten met uw Dinercheque. Overdag kunt u allemaal lekkers bestellen zoals soep, belegde broodjes, panini’s, friet, snacks en natuurlijk pannenkoeken! De pannenkoeken worden dagelijks met zorg op ambachtelijke wijze bereid met een mix van boekweitemeel en tarwemeel. De pannenkoek wordt uiteraard ook heerlijk belegd met bijvoorbeeld spek of appel. Neem plaats op het gezellige terras, waar u toezicht kunt houden op uw kinderen in de speeltuin. Ze kunnen zich hier helemaal uitleven op de klimtoestellen, skelterbaan, doolhof, buikschuifbaan en nog veel meer. Ze zullen zich daarna hongerig storten op een lekkere pannenkoek, die u vervolgens kunt afrekenen met uw Dinerbon.

Boerderij ’t Platteland is de ideale uitvalsbasis voor een dagje weg. Naast de faciliteiten die het restaurant zelf biedt, is er in de omgeving ook genoeg te doen. Wandelroute De Veulense Waterenroute loopt achter langs het restaurant. Neem ook de Dinercheque mee!

Contactgegevens:

Boerderij t Platteland
Lorbaan 1
5814 AE Veulen
Telefoon: 
0478550653
Nationale Diner Cadeaukaart Veulen Boerderij t Platteland

Meer restaurants in de buurt

Restaurant De Beejekurf

Venray
A la carte, Lokaal and Speciaal
Adres: 
Paterslaan 15
5801AS Venray
Telefoon: 
0478581869
Nationale Diner Cadeaukaart Venray Restaurant De Beejekurf

Venray Pizzeria

Venray
A la carte, Afhalen and Pizza
Adres: 
Henseniusstraat 9A
5801AW Venray
Telefoon: 
0478855666
Nationale Diner Cadeaukaart Venray Venray Pizzeria

't Oud Postkantoor Venray

Venray
A la carte, Eetcafé and Lunch
Adres: 
Patersstraat 1
5801AT Venray
Telefoon: 
0478851662
Nationale Diner Cadeaukaart Venray 't Oud Postkantoor Venray