Bodega Bodega

Laren (NH)
Soort keuken: 
Mediterraans and Spaans
Omschrijving: 

Gevestigd op de Brink, het hart van het groene Gooise dorp Laren, zit Bodega Bodega. Dit restaurant had net zo goed aan de Ramblas in Barcelona kunnen zitten, want alles hier ademt Spanje: De menukaart, de ambiance, maar voornamelijk de geuren, kleuren en smaken van het heerlijke eten. Het mooiste? U kunt hier met uw Dinercheque terecht.

Niemand minder dan topvoetballer Richard Witsche is in zijn vrije tijd met dit restaurant begonnen. In 2002 droeg hij het echter over aan ons. Wij hebben het interieur veranderd en de menukaart verbeterd, maar het concept is hetzelfde gebleven: heerlijke Spaanse gerechten bereid van goede producten door een enthousiast en ervaren team.

Wij voeren in ons restaurant een steakkaart en tapaskaart. Op onze tapaskaart staat een grote verscheidenheid aan kleine hapjes, zowel vis, vlees of vegetarisch. Wij raden u vanaf twee personen onze tapas mixta aan. U kunt 8 gerechtjes uitkiezen voor de lage prijs van €25,- p.p. Onze steakkaart bevat voorgerechten en salades en vlees- en visgerechten. Hierop staan ook heerlijke steaks van de grill. Daarnaast kunt u ook voor de borrel of een heerlijke lunch bij ons terecht.

Ons restaurant is voor iedereen. Onze clientèle komt beslist niet allen uit laren, maar ook van ver daarbuiten. U kunt plaatsnemen in ons knusse restaurant of op ons – verwarmde -  terras. In het weekend is er vaak  live muziek die uw avond bij Bodega Bodega helemaal onvergetelijk zal maken!

Namens ons gehele team heten wij u bij voorbaat van harte welkom; van de chefkoks tot de bediening en van de gastheer tot de afwassers. Bij Bodega Bodega staan service en vriendelijkheid hoog in het vaandel. Vergeet uw Dinercheque niet, want die accepteren wij graag!

Contactgegevens:

Bodega Bodega
Brink 10e
1251 KV Laren
Telefoon: 
035-5335209
Nationale Diner Cadeaukaart Laren Bodega Bodega

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Kapelstraat 49
1404HW Bussum
Telefoon: 
0356934550
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum Restaurant de Kantarelle

Restaurant Leuk

Bussum
Internationaal
Adres: 
Kapelstraat 32
1404 HZ Bussum
Telefoon: 
035-6980450
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum Restaurant Leuk
Adres: 
Brinklaan 111
1404GA Bussum
Telefoon: 
0358874286
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum Mezebar Het Griekse Eiland