Boathouse 078

Zwijndrecht (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In Zwijndrecht, op korte afstand van Den Haag en Rotterdam vindt u restaurant & partycentrum Het Develpaviljoen. Met de ligging aan water en bos en het grote verhoogde terras is dit een ideale locatie om met uw dinercheque te gaan ontdekken, wanneer u lekker uitgebreid wilt dineren of iets te vieren heeft met een grote groep. In de winter zit u binnen goed in een van de sfeervol ingerichte zalen. Is het buiten mooi weer? Kom dan op het terras genieten van een goed glas wijn en een lekkere maaltijd.

De kaart van het restaurant is zeer uitgebreid. De chef-kok kookt altijd met verse en pure producten van het seizoen. Dit om voor u de allerbeste kwaliteit van het eten te garanderen. Op het menu staan enkele bekende klassiekers, zoals een saté XL van varkenshaas met pindasaus, kroepoek, gedroogde uitjes en groenten in het zuur. Er zijn echter ook enkele verassende gerechten te vinden. Denkt u hierbij aan pulled pork op een briochebroodje met atjar van rode kool en barbecuesaus. Of wat dacht u van kiprollade met farce van stoofpeer met cranberry en walnoot? U kunt losse gerechten bestellen of een driegangen menu. Wilt u komen lunchen met uw dinercheque? Dat kan ook bij Het Develpaviljoen! De aparte lunchkaart bevat vele lekker warme en koude lunchgerechten.

Het team van Het Develpaviljoen hoopt u snel welkom te kunnen heten in hun gezellige restaurant & partycentrum in Zwijndrecht!

Contactgegevens:

Boathouse 078
Parklaan 1
3335 LM Zwijndrecht
Telefoon: 
078-6100901
Nationale Diner Cadeaukaart Zwijndrecht Boathouse 078

Meer restaurants in de buurt

Florizz

Zwijndrecht
A la carte
Adres: 
Veerplein 1-7
3331 LD Zwijndrecht
Telefoon: 
078-6200255
Nationale Diner Cadeaukaart Zwijndrecht Florizz
Adres: 
Voorstraat 256
3311ET Dordrecht
Telefoon: 
0788438001
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht Dordts Genoegen Restaurant

Eetcafe Babylon

Dordrecht
A la carte and Afhalen
Adres: 
Voorstraat 293
3311 EP Dordrecht
Telefoon: 
0786145111
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht Eetcafe Babylon