Blue Lagoon

Scheveningen (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Strandtent
Omschrijving: 

Blue Lagoon in Scheveningen is het allerleukste en hipste strandpaviljoen aan de Nederlandse kust. Geniet van een welverdiend drankje op het terras na een strandwandeling of familiedag aan zee. Dit kan zowel gezellig met z’n tweetjes als met een grote groep. Iedereen is welkom! Ook uw Dinercheque wordt hier gewoon geaccepteerd. Sluit de dag af met een heerlijk diner met uitzicht op het strand en de zee. Dat is genieten geblazen!

U kunt de Dinercheque besteden aan een stevig ontbijt, een smakelijke lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid diner. Op de lunchkaart vindt u diverse luxe broodjes met bijvoorbeeld huisgemaakte tonijnsalade, roombrie en appelcompote of een gegrilde hamburger. De frisse salades zijn perfect voor de warme zomerdag! Blue Lagoon is ook een zeer geschikte plek voor een gezellige borrel. Op de uitgebreide cocktailkaart vindt u onder andere Tequila Sunrise, Long Island Ice Tea en de Salou Special. Dit zal heerlijk smaken in combinatie met een portie oesters, nachos of bitterballen! Blijf daarna gerust hangen voor een heerlijk diner. Bestel met uw Dinercheque één van de heerlijke verse visspecialiteiten zoals de slibtong, de Scheveningse zeebaars of echte Zeeuwse mosselen. Overigens vindt u op de menukaart ook heerlijke grillgerechten en houtovenpizza’s.

Neem ook gerust uw kinderen mee naar Blue Lagoon. Ze hebben namelijk speciaal voor de kleintjes een kindermenu samengesteld. Hier staan onder andere vissticks, kipnuggets en kroketten op. Uiteraard mag een zomers kinderijsje ook niet ontbreken! Geniet van de zee, zon, gezelligheid en heerlijk eten in ruil voor uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Blue Lagoon
Strand Noord 25 - 27
2586JK Scheveningen
Telefoon: 
070-3501225
Nationale Diner Cadeaukaart Scheveningen Blue Lagoon

Meer restaurants in de buurt

El Nino

Scheveningen
A la carte, Mediterraans, Strandtent and Tapas
Adres: 
Strandweg 31
2586 JL Scheveningen
Telefoon: 
0703229107
Nationale Diner Cadeaukaart Scheveningen El Nino

BROOKLYN Burgers & Steaks

Scheveningen
A la carte, BBQ and Steakhouse
Adres: 
Strandweg 43
2586 JL Scheveningen
Telefoon: 
0703502068
Nationale Diner Cadeaukaart Scheveningen BROOKLYN Burgers & Steaks

Restaurant Columbus

Scheveningen
A la carte, Internationaal, Vis and Vlees
Adres: 
Strandweg 47
2586 JL Scheveningen
Telefoon: 
070-3522526
Nationale Diner Cadeaukaart Scheveningen Restaurant Columbus