Blauw Eten en Drinken Goirle

Goirle (NB)
Soort keuken: 
A la carte, Europees, Vegetarisch, Vis and Vlees
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque is het nu mogelijk om te komen genieten bij Blauw Eten & Drinken. Combineer een dagje wandelen of fietsen in de prachtige omgeving van de Goirle met een bezoekje aan ons restaurant. Kom dan bij ons tot rust met de lekkerste gerechten van de professionele keuken in onze sfeervolle en trendy inrichting.

Onze koks gaan voor u aan de slag en zullen er alles aan doen om van uw bezoek bij ons een onvergetelijk bezoek te maken. Wij zullen u vanaf binnenkomst tot vertrek helemaal in de watten leggen. Neem bij ons plaats en kijk op onze prachtige en zorgvuldige menukaart. Wij bieden u de mogelijkheid om te genieten van verschillende heerlijke gerechten. Kies een van de gerechten en laat u verrassen! Wij zorgen er voor dat elk gerecht dat bij u op tafel komt bereid is met de meest heerlijke biologische producten van leveranciers uit de omgeving. Ook kunt u ons personeel gerust om hulp vragen. Kom langs met uw Dinercheque en laat u verrassen door onze heerlijke opties. In de warme zomermaanden kunt u natuurlijk ook plaatsnemen op ons terras en geniet dan van uw heerlijke maaltijd en drankje in de frisse buitenlucht. Ons oplettende en attente personeel doet er alles aan om uw avond bij Blauw Eten&Drinken tot een perfect avondje te maken.

Een restaurant met attente bediening, heerlijk eten, heerlijk drinken en ook nog eens gelegen op een mooie plek, waarom zou u niet komen? Uw Dinercheque kunt u ook bij ons besteden.

Contactgegevens:

Blauw Eten en Drinken Goirle
Kloosterstraat 4
5051RD Goirle
Telefoon: 
+31135902276
Nationale Diner Cadeaukaart Goirle Blauw Eten en Drinken Goirle

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Trouwlaan 189
5021WG Tilburg
Telefoon: 
0138229949
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Kolektivo
Adres: 
Tilburgseweg 32
5051AH Goirle
Telefoon: 
0650613343
Nationale Diner Cadeaukaart Goirle Casa Di Renzo
Adres: 
Tilburgseweg 32
5051AH Goirle
Telefoon: 
0650613343
Nationale Diner Cadeaukaart Goirle Restaurant Renzo