Black and Blue Leliegracht

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque kunt u bij Steakrestaurant Black and Blue genieten van de perfecte steak. Black and Blue is gevestigd aan de rand van de Jordaan in hartje Amsterdam. Op de Leliegracht kunt u met uw Dinercheque aanschuiven en genieten van ware steakkunst. Black and Blue is een fraai ingericht restaurant waar u in een informele sfeer gezellig kunt dineren. Wij streven er dan ook dagelijks naar om onze gasten zich zo goed mogelijk thuis te laten voelen. Als u met uw Dinercheque langs komt kunt u dan ook rekenen op gastvrije bediening en eerlijke prijzen en natuurlijk een fijne sfeer. Black and Blue is dan ook het ideale restaurant om tijdens de lunch gezellig bij te kletsen met vrienden of om later op de avond gezellig en intiem te dineren. Kom dan ook zeker langs met uw Dinercheque als u houdt van goed, puur eten en een gezellige en ontspannen sfeer.

Bij Black and Blue focussen we ons op de steaks, aangezien we daar natuurlijk het beste in zijn. De salades die we erbij serveren maken we naar wens en natuurlijk vers. De steaks zijn van mals en biologisch vlees en komen rechtstreeks van onze Josper houtskoolgrill. Extra veel smaak natuurlijk! Wat verse friet en een lekker wijntje of biertje erbij en de avond op stap met uw Dinercheque is compleet!

Neem uw Dinercheque mee en kom ons gezellig een keer opzoeken in het centrum van Amsterdam. Wij hopen dat u binnenkort een keer bij ons langs komt en we heten u alvast van harte welkom!

Contactgegevens:

Black and Blue Leliegracht
Leliegracht 46
1015DH Amsterdam
Telefoon: 
0206250807
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Black and Blue Leliegracht

Meer restaurants in de buurt

L invite le Restaurant

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Bloemgracht 47
1016KD Amsterdam
Telefoon: 
020-5702010
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam L invite le Restaurant

Bleu Amsterdam

Amsterdam
A la carte, Frans and Vlees
Adres: 
Prinsenstraat 10 HS
1015 DC Amsterdam
Telefoon: 
0203621340
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Bleu Amsterdam

Mr. & Mrs. Watson

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Linnaeuskade 3H
1098BC Amsterdam
Telefoon: 
0202619360
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Mr. & Mrs. Watson