Bistro t Koetsiertje

Oldenzaal (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque genieten van een échte bistro? Dat kan bij ’t Koetsiertje in het eeuwenoude Twentse stadje Oldenzaal. ’t Koetsiertje is een bistro in alle betekenissen van het woord. Het houdt het midden tussen een restaurant en wijnlokaal, precies zoals de Fransen het ooit bedoeld hebben. Zij schrijven bistro overigens als ‘bistrot’ of petit restaurant en de Belgen zeggen taverne, maar dat geeft verder niks. Wat wel geeft is dat u bij ’t Koetsiertje kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje in een ongedwongen sfeer en tegen een zachte prijs. Alles wat u kunt wensen dus!

De gezellige bistro biedt 40 zitplaatsen op de benedenverdieping en verder nog eens ruimte voor 50 gasten op de bovenverdieping. De bovenverdieping is heel sfeervol en uitermate geschikt voor bijvoorbeeld feestjes, vieringen, recepties of vergaderingen. De sfeervolle en moderne ambiance en de attente bediening maken van ’t Koetsiertje een hele comfortabele omgeving om in te dineren of te borrelen.

Op de kaart van ’t Koetsiertje staan klassiek Frans-Hollandse gerechten die volgens authentiek receptuur worden bereid. Hierbij wordt enkel gebruik gemaakt van verfijnde streekproducten die de gerechten een expliciete smaak geven. In combinatie met de zorgvuldige geselecteerde wijnen van de drankenkaart wordt de smaak nog verder ontwikkeld. ’t Koetsiertje voert een a la carte menu met vlees, vis en vegetarische gerechten. Alles vers van het mes. Ook met een dieet of allergie kunt u bij ’t Koetsiertje terecht, geef dit wel even door.

Namens het gehele team van bistro ’t Koetsiertje in Oldenzaal nodigen wij u voor een hapje of drankje. Het wordt alleen nog maar lekkerder als u met uw dinercheque afrekent!

Contactgegevens:

Bistro t Koetsiertje
Waagstraat 12
7571 EA Oldenzaal
Telefoon: 
0541-513928
Nationale Diner Cadeaukaart Oldenzaal Bistro t Koetsiertje

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Groote Markt 19
7571 EC Oldenzaal
Telefoon: 
0541-513033
Nationale Diner Cadeaukaart Oldenzaal Markt 19

Las Carretas Oldenzaal

Oldenzaal
A la carte and Afhalen
Adres: 
Groote Markt 21
7571 EC Oldenzaal
Telefoon: 
0541517951
Nationale Diner Cadeaukaart Oldenzaal Las Carretas Oldenzaal
Adres: 
De Driehoek 31-33
7571 ET Oldenzaal
Telefoon: 
0541221712
Nationale Diner Cadeaukaart Oldenzaal Bakker Bart Oldenzaal