Bistro de Zoete Inval

Zwolle (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Verrassingsmenu
Omschrijving: 

Bistro De Zoete Inval is een sfeervol restaurant in het centrum van het altijd gezellige Zwolle. Het bevindt zich namelijk om de hoek van ‘’De Peperbus’’. Iedereen komt hier graag voor de goede sfeer, opvallende klantvriendelijkheid en divers aanbod aan heerlijke gerechtjes. U kunt dit nu allemaal zelf ervaren door uw Dinerbon hier te verzilveren. Bistro De Zoete Inval is dagelijks geopend tussen 16:30 en 23:00.

Als u eens iets bijzonders wilt proberen met uw Dinercheque, bent u bij Bistro De Zoete Inval aan het juiste adres. Ze hebben hier namelijk een bijzonder concept, genaamd de Bistro Proeverijtjes. Dat wil zeggen dat u de kleine gerechtjes op de uitgebreide kaart onbeperkt kunt bestellen voor maar €28,75. Of in ruil voor uw Dinerbon natuurlijk! Het is dan verder aan u in welke volgorde de gerechten gegeten worden. Uiteraard zal het aan lekkere desserts ook niet ontbreken bij Bistro De Zoete Inval.

Heeft u een beperking in uw eetpatroon vanwege uw dieet of allergie? Dan streeft De Zoete Inval er naar om ook u gewoon te kunnen laten dineren binnen onze kaart. U vindt namelijk de labels van de allergenen bij alle gerechten.  Zo kan iedereen op en top genieten van een heerlijke maaltijd! Reserveer nu en neem uw Dinercheque mee.

De kaart is in Nederlands, Duits en Engels

Contactgegevens:

Bistro de Zoete Inval
Jufferenwal 21a
8011 LE Zwolle
Telefoon: 
038-4218200
Nationale Diner Cadeaukaart Zwolle Bistro de Zoete Inval

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Melkmarkt 52
8011 ME Zwolle
Telefoon: 
038-4212909
Nationale Diner Cadeaukaart Zwolle Kletsen en Proeven
Adres: 
Melkmarkt 58
8011 ME Zwolle
Telefoon: 
038-4211011
Nationale Diner Cadeaukaart Zwolle De Belgische Keizer Zwolle

de Vlaamse Hoogmis

Zwolle
A la carte and Tapas
Adres: 
Melkmarkt 46
8011ME Zwolle
Telefoon: 
038-3030269
Nationale Diner Cadeaukaart Zwolle de Vlaamse Hoogmis