Bistro De La Ville

Terneuzen (ZE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke en onverwachte bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in het mooie Zeeuwse Terneuzen? Dan hebben wij voor u nu een uniek idee. U kunt namelijk met uw dinercheque gaan dineren in de bistro van Hampshire Hotel – City Terneuzen. Het lijkt in eerste instantie wellicht gek om in een bistro van een hotel te gaan eten wanneer u daar geen overnachting heeft geboekt, maar het kan juist erg leuk zijn. Kom daarom nu genieten van de fijne ambiance en de heerlijke gerechten die u kunt verwachten in de bistro van Hampshire Hotel – City Terneuzen en ervaar zelf hoe gezellig een bistro in een hotel kan zijn!

Bistro de la Ville is een bistro met een zeer gemoedelijke en huiselijke sfeer. De chef bereidt er voor u in de keuken de lekkerste gerechten in Franse stijl. Zo kunt u met uw dinercheque onder andere genieten van verse mosselen uit een pannetje, de lekkerste Franse kazen en van casseroles. Bent u in een wat avontuurlijkere bui? Laat u dan verassen met een zorgvuldig door de chef voor u samengesteld drie gangen menu. Gewoon zelf een gerecht van het à la carte menu kiezen kan natuurlijk ook, wat u het liefste wilt.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze gezellige Zeeuwse bistro met Franse cuisine, en wilt u graag zelf van de gerechten van de chef komen proeven? Breng dan een bezoek aan Bistro de la Ville en vergeet niet uw dinercheque met u mee te nemen!

Contactgegevens:

Bistro De La Ville
Peter van Anrooylaan 2
4536CE Terneuzen
Telefoon: 
0115696660
Nationale Diner Cadeaukaart Terneuzen Bistro De La Ville

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Alvarezlaan 14
4536BD Terneuzen
Telefoon: 
0115616192
Nationale Diner Cadeaukaart Terneuzen Delifrance Terneuzen
Adres: 
Kokkeldreef 4
4533DD Terneuzen
Telefoon: 
0115614430
Nationale Diner Cadeaukaart Terneuzen Bakker Dees Terneuzen
Adres: 
Peter van Anrooylaan 2
4536CE Terneuzen
Telefoon: 
0115696660
Nationale Diner Cadeaukaart Terneuzen Hampshire City Terneuzen