Bistro de Herikerberg

Markelo (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Eetcafé
Omschrijving: 

Bistro de Herikerberg is het restaurant van landhuishotel Herikerberg in het rustieke dorpje Markelo. U bent hier van harte welkom met uw Dinercheque. Ook als u geen hotelgast bent. Het vriendelijke personeel zal u hartelijk verwelkomen om lekker te komen lunchen of dineren. Geniet van een heerlijke maaltijd in een informele sfeer. Als het weer het toe laat, kunt u ook plaats nemen op het terras in de prachtige achtertuin. Bistro de Herikerberg is dagelijks geopend tussen 8:00 en 23:00.

Kom dus snel langs met uw Dinercheque voor een heerlijk diner. De menu kaart bevat een breed aanbod aan verse regionale gerechten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Twentse kalfsentrecote of Twentse runder ribeye. De hamburgers zijn gemaakt van het vlees van de Wagyu koeien uit de streek. Deze koeien worden dagelijks gemasseerd, drinken bier en luisteren naar muziekstukken van Bach. Dit heeft tot resultaat dat dit vlees het meest smaakvolle vlees in de wereld is. En dat allemaal met uw Dinercheque! Overigens zijn er ook genoeg heerlijke vis- en vegetarische gerechten beschikbaar. Neem als nagerecht een kaasplank met allerlei heerlijke kazen uit de streek! De chef-kok stelt trouwens ook met liefde een twee-, drie- of viergangenmenu voor u samen. Laat u verassen door smaken uit de streek en seizoensgebonden producten. Het is trouwens geen probleem om dit aan te passen aan uw dieetwensen.

Combineer dit diner met een wandeling of fietstocht in de prachtige natuur. De bistro bevind zich namelijk midden in de bossen, met Nationaal Park de Sallandse heuvelrug op enkele kilometers afstand. Een heerlijk dagje uit met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Bistro de Herikerberg
Goorseweg 58
7475 BE Markelo
Telefoon: 
0547368750
Nationale Diner Cadeaukaart Markelo Bistro de Herikerberg

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Grotestraat 3
7475 AD Markelo
Telefoon: 
0547-361310
Nationale Diner Cadeaukaart Markelo Het Wapen van Markelo
Adres: 
Goorseweg 58
7475BE Markelo
Telefoon: 
0547368750
Nationale Diner Cadeaukaart Markelo Hotel Herikerberg
Adres: 
Goorseweg 58
7475BE Markelo
Nationale Diner Cadeaukaart Markelo Bistro Herikerberg