Binnenhof Paasloo

Paasloo (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in het landelijk gelegen dorpje Paasloo in Overijssel? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U bent nu namelijk van harte welkom om met uw dinercheque te komen dineren of lunchen bij restaurant Binnenhof. Restaurant Binnenhof bevindt zich aan de rand van het mooie natuurgebied ‘de Weerribben’ en is daarmee de perfecte plek om lekker te gaan eten na een lange dag recreëren in de natuur. Het restaurant is gemoedelijk ingericht en eenieder zal zich er snel thuis voelen. Dit gevoel wordt versterkt door de vriendelijke bediening, die u graag op de hoogte brengt van alle culinaire mogelijkheden bij restaurant Binnenhof. Naast van een verrukkelijk a la carte diner kunt u bij Binnenhof namelijk ook genieten van een high tea, high wine of high beer, een gezellige barbecue of van een van de vele verschillende arrangementen.

Op het a la carte menu staan eenvoudige gerechten die zeer goed zijn uitgevoerd door de chefs in de keuken. Smaak staat hierbij voorop en daarom wordt er gewerkt met verse en vaak regionale producten. Voor zowel de vlees-, en vis liefhebber als de vegetariër is er bij restaurant Binnenhof wat wils. Probeer bijvoorbeeld de vegetarische lasagna die is gevuld met ratatouille en een tomatensaus met basilicum of ga voor de visspecial ‘vruchten van de zee’. U krijgt dan een combinatie van heilbot, coquilles en gemarineerde Wakamé geserveerd.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit veelzijdige en gezellige restaurant aan de rand van de Weerribben? Twijfel dan niet langer en reserveer met uw dinercheque een tafel bij restaurant Binnenhof!

Contactgegevens:

Binnenhof Paasloo
Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo
Telefoon: 
0561-452992
Nationale Diner Cadeaukaart Paasloo Binnenhof Paasloo

Meer restaurants in de buurt

Ben Lagerhuis

Wolvega
A la carte and Afhalen
Adres: 
Heereveenseweg 5
8471 BA Wolvega
Telefoon: 
0561616362
Nationale Diner Cadeaukaart Wolvega Ben Lagerhuis

Eethuys de Steen

Willemsoord
Afhalen and Eetcafé
Adres: 
Steenwijkerweg 155
8338LB Willemsoord
Telefoon: 
0521588307
Nationale Diner Cadeaukaart Willemsoord Eethuys de Steen

Soy Beso

Wolvega
Afhalen and Mediterraans
Adres: 
Van Harenstraat 29A
8471 JB Wolvega
Telefoon: 
0561231580
Nationale Diner Cadeaukaart Wolvega Soy Beso