Bij Teus

Houten (UT)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bij Teus is een modern restaurant in Houten, waar u echt eens uitgebreid kunt dineren met uw partner, familie of vrienden. Teus is een bijzondere man en houdt van lekker eten en drinken. Hij nodigt graag vrienden uit om een hapje mee te eten en te proosten op het goede leven. Ook u bent van harte welkom met uw Dinercheque! Het vriendelijk personeel zal er voor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Bij Teus is geopend van dinsdag tot en met zaterdag tussen 17:00 en 0:00.

In de keuken van Teus wordt iedere dag een puur, creatief en vooral smaakvol menu bereid. Dit menu wordt elke drie weken met veel zorg samengesteld door de chefs en bestaat altijd uit verse en seizoensgebonden gerechten. De echte fijnproever is Bij Teus aan het juiste adres! U heeft de keus uit drie (35 euro) tot en met zeven (55 euro) gangen. Uiteraard kunt u ook afrekenen met uw Dinercheque. Bij elke gang krijgt u een prachtig opgediend gerechtje waarbij u een ware smaakexplosie zult ervaren. Ze serveren ook bijzondere wijnen, elk met een uniek verhaal. Iedereen die voor het eerst komt eten, komt er snel weer! Wilt u zich ook laten verassen door Teus? Kom dan langs met uw Dinercheque!

Ieder gast die bij Teus komt eten is bijzonder. Geef daarom gerust bij uw reservering aan wat uw voorkeuren en allergieën zijn, dan kunnen de koks daar rekening mee houden. Bij Teus is een uniek restaurant binnen het aanbod in Houten. Ervaar het zelf met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Bij Teus
Plein 3
3991 DK Houten
Telefoon: 
030-6343657
Nationale Diner Cadeaukaart Houten Bij Teus

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Het rond 58
3995 DL Houten
Telefoon: 
030-6353555
Nationale Diner Cadeaukaart Houten Brasserie EnZo Houten
Adres: 
Piazza 83
3995XL Houten
Telefoon: 
0612907948
Nationale Diner Cadeaukaart Houten Tante Truus Pannenkoeken

Heren van Houten

Houten
A la carte and Wijnbar
Adres: 
Het Rond 160
3995DP Houten
Telefoon: 
0302687054
Nationale Diner Cadeaukaart Houten Heren van Houten