Bij Bart

Hoogland (UT)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Lokaal
Omschrijving: 

Bij Bart is een gezellige eetgelegenheid in Hoogland, gevestigd in een sfeervolle en monumentale boerderij. Of u nou met z’n tweetjes komt, met uw hele gezin of met het voetbalteam: Bij Bart zit u altijd goed! Neem ook gerust uw Dinercheque mee, want die wordt hier geaccepteerd als geldig betaalmiddel. Het enthousiaste keuken- en bedieningsteam staat van woensdag tot en met zondag vanaf 17:00 voor u klaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen! Kom dus gauw langs met uw Dinercheque.

Op de menukaart van Bij Bart vindt u een grote diversiteit aan eerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten. De chef-kok werkt het liefst met duurzame producten uit de streek én bereidt zo veel mogelijk zelf in eigen keuken. Zo zijn uw gerechten altijd lekker vers en zonder opsmuk. Ook werkt Bij Bart graag samen met gemotiveerde lokale ondernemers zoals ‘’Zuivelboerderij De Kopermolen’’ en ‘’Bakkerij Van De Kletersteeg’’. Bestel eerst met uw Dinercheque één van de heerlijke voorgerechten zoals de garnalencocktail met een grote gamba en gefrituurde Hollandse garnalen of de lauwwarme salade met verschillende paddenstoelen, druiven en blauwaderkaas. Onder de hoofdgerechten vindt u lekkernijen zoals varkenssaté, een wildduo van hert en wild zwijn, schelvis en een groentestoofpot. Kies er een lekker bijgerecht en sausje bij en uw diner is compleet!

Neem ook gerust uw kleine kinderen mee voor een gezellig avondje uit met het hele gezin. En met uw Dinercheque natuurlijk! Op het kindermenu staan gerechten zoals huisgemaakte kipnuggets, spaghetti met gehaktballetjes en spareribs met friet. Het team van Bij Bart hoopt u spoedig te mogen ontvangen.

Contactgegevens:

Bij Bart
Oude Kerklaan 15
3828 GC Hoogland
Telefoon: 
033-7200820
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogland Bij Bart

Meer restaurants in de buurt

In den Gloeiende Gerrit

Hoogland
A la carte, Afhalen and Pannenkoeken
Adres: 
Oude Kerklaan 15
3828 EC Hoogland
Telefoon: 
033-4801221
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogland In den Gloeiende Gerrit

Buns & Beans

Amersfoort
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Nijverheidsweg-Noord 94F
3812 PN Amersfoort
Telefoon: 
0334630664
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Buns & Beans

Asian Delight

Hoogland
A la carte, Afhalen and Aziatisch
Adres: 
Zevenhuizerstraat 126B
3828 BH Hoogland
Telefoon: 
0334808022
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogland Asian Delight