Betuwsch Badhuys

Lienden (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Midden in het prachtige Betuwe aan de Lienderveldsestraat is onze kleinschalige sauna het Betuwsch Badhuys gevestigd. Wij zijn een sauna die u verschillende wellness arrangementen aanbied en waar u kunt komen genieten van een heerlijke maaltijd met uw dinercheque! U kunt bij ons rekenen op gastvrijheid, bijzondere aandacht en personeel dat u een onvergetelijk bezoek zal laten beleven. U kunt bij ons terecht voor een vrijgezellenfeestje voor vrouwen, een vriendinnen uitje of een romantisch uitstapje met uw partner. U kunt met uw gezelschap ook gezellig blijven overnachten in onze pipowagen! Het hele jaar door verzorgen wij voor u verschillende acties die u uitstekend zullen laten ontspannen met daarbij heerlijke maaltijden. Met uw dinercheque kunt u bij ons voor verschillende maaltijden terecht!

Bij ontvangst zult u koffie, thee en verrukkelijke lekkernijen krijgen, maar onze keuken bereid ook verschillende soorten maaltijden voor u. U kunt bij ons ontbijten, lunchen of heerlijk dineren. Wanneer u bij ons wilt lunchen kunt u kiezen om dit op de hooizolder te doen met uw gezelschap, waarbij u onze huisgemaakte soep aangeboden krijgt. Terwijl u geniet van onze maaltijden kijkt u uit op de omgeving met prachtige weilanden en onze eigen boomgaard. Als u vragen of wensen heeft betreft de maaltijden, dan kunt u dit altijd aan ons laten weten.

Wij kunnen niet alleen een ontspannen wellness verzorgen, maar ook heerlijke maaltijden. Kom dus snel langs met uw dinercheque voor een ontspannen dagje uit!

Contactgegevens:

Betuwsch Badhuys
Lienderveldsestraat 10
4033 BC Lienden
Telefoon: 
0344-750816
Nationale Diner Cadeaukaart Lienden Betuwsch Badhuys

Meer restaurants in de buurt

Steakhouse Cunera

Rhenen
A la carte, Afhalen, Steakhouse and Vlees
Adres: 
Grebbeweg 1
3911AS Rhenen
Telefoon: 
0317612426
Nationale Diner Cadeaukaart Rhenen Steakhouse Cunera

De Koning van Denemarken

Rhenen
A la carte, Afhalen, Eetcafé, Frans and Hollands
Adres: 
Utrechtsestraatweg 2
3917TS Rhenen
Telefoon: 
0317612085
Nationale Diner Cadeaukaart Rhenen De Koning van Denemarken

Bonsai Sushi

Rhenen
A la carte, Afhalen and Sushi
Adres: 
Herenstraat 32
3911 JE Rhenen
Telefoon: 
0317745924
Nationale Diner Cadeaukaart Rhenen Bonsai Sushi