Beachclub The Bing

Hoek van Holland (ZH)
Soort keuken: 
Internationaal, Italiaans and Strandtent
Omschrijving: 

Beachclub The Bing is gevestigd bij het strand bij Hoek van Holland. Met uw Dinercheque kunt u hier het hele jaar aanschuiven voor lunch, borrel of diner. In de zomer krijgt u na een dag zwemmen in de zee een heerlijke ijscoupe van de ijsbar. In de winter heeft u na een lange strandwandeling vast zin in huisgemaakte erwtensoep. Wanneer u ook komt, u heeft altijd een prachtig uitzicht op de zee en het strand. Er zijn zelfs zeehonden te spotten!

Op deze bijzondere plek kunt u een heerlijk hapje eten onder het genot van een goed glas wijn. Ze accepteren ook uw Dinercheque. Op de dinerkaart vindt u grillgerechten, zoals steak en spareribs, maar ook pizza’s en salades. Uiteraard kunt u bij Beachclub The Bing het allerbeste proeven uit de zee. Vanaf juni kunt u bijvoorbeeld met de Dinercheque heerlijke verse mosselen bestellen. Deze mosselen worden op traditionele wijze gekookt met groenten en een scheut witte wijn. De mosselen zijn afkomstig van de allerbeste kweekgebieden van Zeeland. Die kwaliteit proeft u! Beachclub The Bing is enorm kindvriendelijk. Zo hebben ze een speelhoek, klimtoestel en springkussen waar uw kinderen zich helemaal kunnen uitleven terwijl u lekker zit te eten. Ook eten kinderen gratis!

Beachclub The Bing biedt allerlei leuke arrangementen. Zo kunt u er elke zondag uitgebreid brunchen voor slechts €9,75 en hebben ze een aantal fijne barbecuearrangementen. Dit is ook een leuke manier om uw Dinercheque te besteden. Blijf vooral in de avond ook hangen, voor onder andere live muziek en stand-up comedy. Tot gauw!

Contactgegevens:

Beachclub The Bing
Zeekant 81
3151 HW Hoek van Holland
Telefoon: 
0174-384048
Nationale Diner Cadeaukaart Hoek van Holland Beachclub The Bing

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Badweg 8
3151 HA Hoek van Holland
Telefoon: 
0174-382595
Nationale Diner Cadeaukaart Hoek van Holland Restaurant De Boulevard

2 Seasons Beach

Hoek van Holland
All you can eat, BBQ, Buffet and Strandtent
Adres: 
Zeekant 51
3151HW Hoek van Holland
Telefoon: 
0174383386
Nationale Diner Cadeaukaart Hoek van Holland 2 Seasons Beach

Strandrestaurant ff tijd

Hoek van Holland
Strandtent
Adres: 
Zeekant 91
3151HW Hoek van Holland
Telefoon: 
0174383341
Nationale Diner Cadeaukaart Hoek van Holland Strandrestaurant ff tijd