Barcode Valkenswaard

Valkenswaard (NB)
Omschrijving: 

Woont u in of in de buurt van Valkenswaard? Kom dan met uw Dinercheque lunchen of dineren bij Barcode. Dit is de beste club van Valkenswaard met de beste DJ’s, leukste events en mooiste mensen. Bovendien is het eten ook nog eens heerlijk! U kunt lekker in het hippe restaurant of buiten op het ruime terras gaan zitten en u helemaal in de watten laten leggen. Als u het naar uw zin heeft kunt u natuurlijk altijd blijven plakken voor een drankje en een dansje! Barcode is zeven dagen per week geopend en u kunt er ook met uw Dinercheque terecht.

Het enthousiaste team van Barcode staat zowel in de middag als in de avond voor u klaar. Op de lunchkaart vindt u met name heerlijke sandwiches zoals het broodje tonijnsalade, kappertjes, gekookt ei, uien en mayonaise. Of is het broodje ‘’Barcode’’ met dun gesneden gehakt, gebakken uitjes, augurk en barbecuesaus meer iets voor u? Ook in de avond kunt u met uw Dinercheque bij Barcode terecht. Geniet weer eens van een uitgebreid diner! Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere entrecote met kruidenboter, een giga schnitzel en een spies met varkens- of kipsaté. Overigens zijn visliefhebbers en vegetariërs ook van harte welkom bij Barcode!

Barcode wordt in de late uren dan wel omgetoverd tot een club, maar dat neemt niet weg dat het ook een fijne plek is om met uw kinderen te gaan eten. Neem ook dan uw Dinercheque mee! Op de kinderkaart vindt u onder andere een kleine spaghetti Bolognese. Een pannenkoek kan natuurlijk ook.

Contactgegevens:

Barcode Valkenswaard
Markt 28
5554CC Valkenswaard
Telefoon: 
0402012458
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenswaard Barcode Valkenswaard

Meer restaurants in de buurt

Le Troubadour

Valkenswaard
A la carte, All you can eat and Buffet
Adres: 
Markt 35
5554 CA Valkenswaard
Telefoon: 
040-2070775
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenswaard Le Troubadour

Restaurant Eden*

Valkenswaard
A la carte, Lekker Top-100, Lekker Top-500 and Sterrenrestaurant
Adres: 
Eindhovenseweg 115
5552AA Valkenswaard
Telefoon: 
0408446193
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenswaard Restaurant Eden*

Restaurant Torino

Valkenswaard
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Frans van Beststraat 11
5554 EA Valkenswaard
Telefoon: 
0403022940
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenswaard Restaurant Torino