Bar Brasserie t Hert

Amstelveen (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Ongedwongen, puur, eerlijk, lekker eten, relaxt een drankje kunnen drinken en vooral gezelligheid in een sfeervol gebouw. Kortom, een brasserie zoals een brasserie hoort te zijn. In de keuken is het altijd zomer door de invloeden uit Frankrijk, Spanje en Italië. Om het in één woord uit te drukken, Mediterraans. En dat kunt u nu met een dinercheque van DinerCadeau betalen. Dagelijks wordt het eten vers bereid met uitdagende en biologische top producten. De combinatie van de uitdagende kaart en een buitengewone selectie aan wijnen maken van ’T Hert een geweldige plek om lang aan tafel te gaan.

In de keuken mixen ze modern mediterraans met de Franse, Spaanse en Italiaanse keuken. Door het oog te houden op lokale streekproducten kunnen ze de duurzaamheid van de gerechten waarborgen. Ook kunnen ze hierdoor een prachtige seizoensgebonden kaart garanderen. In de keuken staat een team dat ernaar streeft om de ingrediënten zo puur mogelijk tot hun recht te laten komen. Zo ontstaat er een spannende en uitdagende kaart die met elk nieuw seizoen verandert. De kaart bevat oude klassiekers in een nieuw jasje maar is ook niet bang om te experimenteren met spectaculaire nieuwkomers.

Bij ’T Hert is niet alleen het eten van hoge kwaliteit. Ze zijn ook erg trots op de wijnkaart. Samen met Tamis Wijnen, uit Alkmaar, wordt er elk seizoen een nieuwe kaart samengesteld die naadloos aansluit op de gerechten. Hier gaat veel zorg in zitten en het is elke keer weer een beloning als een vaste gast vraagt naar die ene specifieke wijn. Wordt ook een vaste gast door het de eerste keer uit te proberen met een dinercheque.

Contactgegevens:

Bar Brasserie t Hert
Dorpsstraat 64
1182 JE Amstelveen
Telefoon: 
020-3457246
Nationale Diner Cadeaukaart Amstelveen Bar Brasserie t Hert

Meer restaurants in de buurt

Sushi Time Amstelveen

Amstelveen
Afhalen and Sushi
Adres: 
Binnenhof 6a
1183 ZG Amstelveen
Telefoon: 
020-7372790
Nationale Diner Cadeaukaart Amstelveen Sushi Time Amstelveen

De Vijfer

Amstelveen
A la carte
Adres: 
Amsterdamseweg 159,
1182GT Amstelveen
Telefoon: 
0206451126
Nationale Diner Cadeaukaart Amstelveen De Vijfer

t Oude Dorp

Amstelveen
A la carte
Adres: 
Dorpsstraat 104
1182 JH Amstelveen
Telefoon: 
0203453366
Nationale Diner Cadeaukaart Amstelveen t Oude Dorp