Balkan Restaurant Macedonie

Brunssum (LI)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Lunch
Omschrijving: 

In het Zuid-Limburgse Brunssum kunt u met uw Dinercheque terecht bij Balkan Restaurant Macedonië. Dit is een hartstikke leuk restaurant, waar eens kennis kunt maken met een relatief onbekende keuken. De Balkan biedt een groot scala aan bijzondere gerechten, die al eeuwen op traditionele wijze bereid worden. De echte liefhebber moet ook even een glaasje Šljivovic proberen. Dit is een brandewijn gemaakt van gefermenteerde pruimen.

De chef biedt u in ruil voor uw Dinercheque een groot aantal aan klassieke Macedonische gerechten in een modern jasje. In het herfstseizoen zijn het vooral de wildgerechten die menigeen naar het restaurant doen komen. Elk gerecht is echter met liefde voor het product en zorg voor de gast bereid. Ook voor de gasten met een Dinercheque! Probeer bijvoorbeeld eens Ćevapčići, Bosanac of Pola Pola. Als u wilt weten wat dit is, moet u maar even op de website kijken… Het restaurant is fraai ingericht en heeft een intieme sfeer. Dit heeft waarschijnlijk iets te maken met het kaarslicht en de traditionele muziek! Bij zonnig weer kunt u ook op het terras aan het plein of in de tuin zitten.

Gaat u dineren met twee personen of meer? Dan kunt u met uw Dinercheque ook bij Balkan Restaurant Macedonië terecht voor een schotel. Dan krijgt u een veelzijdig assortiment aan vleesgerechten, zodat u samen met uw gezelschap allerlei verschillende smaken uit de Balkan kunt ervaren. Dat is nog eens een keer wat anders dan pizza of sushi!

Contactgegevens:

Balkan Restaurant Macedonie
Lindeplein 15
6444 AT Brunssum
Telefoon: 
045-3690516
Nationale Diner Cadeaukaart Brunssum Balkan Restaurant Macedonie

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Lindenplein 4B
6444 AT Brunssum
Telefoon: 
045-5271351
Nationale Diner Cadeaukaart Brunssum Steakhouse Dalmacija (maandag t/m donderdag)

Moodz Food & Drinks

Brunssum
A la carte, Hollands, Lunch, Pizza and Vis
Adres: 
Kerkstraat 27
6441 BA Brunssum
Telefoon: 
0458518064
Nationale Diner Cadeaukaart Brunssum Moodz Food & Drinks
Adres: 
Schiffelerstraat 15-17
6441 CN Brunssum
Telefoon: 
0452100121
Nationale Diner Cadeaukaart Brunssum Domino's Pizza Brunssum