Auberge Napoleon

Vaals (LI)
Soort keuken: 
Frans and Internationaal
Omschrijving: 

Wanneer u op zoek bent naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in Vaals dat is restaurant Auberge Napoleon de perfecte plaats voor u. Zeker indien u de Franse keuken kunt waarderen is dit sfeervolle restaurant een bezoek waard. Elke woensdag tot en met zondag kunt u vanaf 17:00 uur terecht voor de lekkerste gerechten onder het genot van een goed glas Franse wijn. Het restaurant voelt aan als een echte herberg, waardoor u het gevoel heeft enkele jaren terug te zijn gegaan in de tijd wanneer u het etablissement binnenstapt. De bediening zal u laten ervaren wat echte Limburgse gastvrijheid is en het zal u gedurende uw bezoek dan ook aan niets ontbreken. Warme kleuren en veel hout benadrukken deze sfeer van gastvrijheid en gemoedelijkheid, waardoor u helemaal tot rust komt met uw dinercheque in Auberge Napoleon.

De Franse gerechten die bij Auberge Napoleon op de kaart staan zijn allen bereid van verse ingrediënten van de beste kwaliteit. Kies uw favorieten gerecht van de kaart of ga voor een keuzemenu van drie gangen voor slechts € 25,00. Begin met een lekker dagsoepje, gevolgd door het verse visgerecht of hoofdgerecht van die week. Als nagerecht kunt u genieten van een speciaal voor u samengesteld dessert van de chef of voor een lekker kopje koffie of thee.

Wees welkom in de gezelligste herberg van Vaals en kom met uw dinercheque een bezoek brengen aan Auberge Napoleon aan de Maastrichterlaan 34.

Contactgegevens:

Auberge Napoleon
Maastrichterlaan 34
6291 ES Vaals
Telefoon: 
043-3062134
Nationale Diner Cadeaukaart Vaals Auberge Napoleon

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Koningin Julianaplein 49
6291 AR Vaals
Telefoon: 
0434073639
Nationale Diner Cadeaukaart Vaals Restaurant de Raadskelder
Adres: 
Mamelis 6
6295 NB Lemiers
Telefoon: 
043-3061356
Nationale Diner Cadeaukaart Lemiers Hotel Drielanden
Adres: 
Eschberg 5-7
6291NK Vaals
Telefoon: 
0433060080
Nationale Diner Cadeaukaart Vaals De Zwarte Madonna