Athenes Olijf

Delft (ZH)
Soort keuken: 
Grieks
Omschrijving: 

Voor een authentieke Griekse maaltijd kunt u nu ook in Delft een goed restaurant vinden. Dit restaurant is door zijn goede service en aantrekkelijke aankleding een lust voor het oog. Het weet ook uw smaakpapillen te verwennen door u authentieke Griekse gerechten voor te schotelen. Het gaat nu natuurlijk over Athene’s Olijf. Het authentieke Griekse restaurant waar men met veel plezier terug blijft komen. Mede dankzij het gemak waarmee u hier kunt betalen. Namelijk met de dinercheque van Diner Cadeau.Om tijdens een bezoek aan de historische binnenstad van Delft dit restaurant links te laten liggen is een gemis. Loop een keertje binnen en schuif aan voor een maaltijd waar u nog dagen van na zult smullen.

Doordat het restaurant een kaart heeft die gevuld staat met gerechten die stuk voor stuk zijn klaargemaakt volgens de eeuwenoude tradities. De voornaamste reden dat het eten hier zo’n authentieke smaak heeft is de afkomst van de chef-kok. Deze is namelijk zelf zo Grieks dat hij nog net niet in een toga staat te koken. Hij weet precies hoe hij de complexe smaken van de Griekse keuken moet samenbrengen tot een geheel. Bij Athene’s Olijf mag u natuurlijk altijd à la carte zelf een menu samenstellen, maar als u dit een lastige keus vindt mag u ook altijd één van de arrangementen bestellen. Er zijn verschillende keuzes waarbij u zelfs kennis kunt maken met de bijzondere smaken van de Griekse wijnen en bieren.

Kom dus snel een keertje langs en laat u verwennen zoals alleen echte grieken dat voor u kunnen doen. Vergeet vervolgens niet te betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Athenes Olijf
Burgwal 14
2611 GJ Delft
Telefoon: 
015-2147128
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Athenes Olijf

Meer restaurants in de buurt

Kaldi Delft

Delft
A la carte
Adres: 
Molslaan 13
2611RJ Delft
Telefoon: 
015-2130959
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Kaldi Delft

Fratelli Delft

Delft
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Beestenmarkt 14
2611GB Delft
Telefoon: 
0152143007
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Fratelli Delft
Adres: 
Markt 32 - 34
2611GV Delft
Telefoon: 
0152123168
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Het Gulden ABC