Athene Pallas

Amersfoort (UT)
Soort keuken: 
Grieks
Omschrijving: 

Het Griekse restaurant Pallas Athene is sinds 1991 gevestigd op De Hof, het gezelligste horecaplein van Amersfoort! Onder de Grieken neemt eten en gezelligheid een belangrijke plaats in het leven in. De eigenaar nodigt u van harte uit om kennis te maken met de hartverwarmende gastvrijheid, de met zorg gemaakte gerechten en uitgebreide wijnassortiment. U bent ook van harte welkom met uw Dinercheque. Pallas Athene is dagelijks geopend tussen 11:00 en 22:00.

Als u het restaurant binnenstapt treft u een gezellige en ongedwongen sfeer aan. Bovendien komen de heerlijke geuren u al meteen tegemoet. Pallas Athene is geschikt voor een intiem diner voor twee, maar ook voor groepen familieleden of vrienden. Neem ook uw Dinercheque mee! Op de menukaart staan klassieke Griekse gerechten in een modern jasje. De Griekse keuken is zo veel meer dan alleen Gyros. Bij Pallas Athene kunt kiezen uit stoof- en ovengerechten, visgerechten en grillgerechten met heerlijk mals vlees. Wat dacht u bijvoorbeeld van gegrilde lamskoteletten gemarineerd in verse tijm, Griekse olijfolie en honing? Laat uw maaltijd complimenteren met een glas Griekse wijn en geniet van een heerlijke avond. Daarna kunt u betalen met uw Dinercheque.

Wilt u uitgebreid dineren? Bestel dan met uw Dinercheque het wisselende menu met drie gangen. U heeft altijd de keus uit vis-, vlees- of vegetarische gerechten. Bij Pallas Athene hebben ze ook een aantal speciale deals voor studenten. Bij vertoon van uw studentenkaart kunt u onder andere een portie bifteki of gyros krijgen voor een goede prijs.

Contactgegevens:

Athene Pallas
Hof 19
3811 CJ Amersfoort
Telefoon: 
033-4611310
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Athene Pallas

Meer restaurants in de buurt

Kaldi Amersfoort

Amersfoort
A la carte and High tea
Adres: 
Kamp 10
3811AR Amersfoort
Telefoon: 
0332020902
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Kaldi Amersfoort
Adres: 
Koestraat 9
3811HK Amersfoort
Telefoon: 
0333034350
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort By Fabulous

Lunch & Borrel

Amersfoort
A la carte
Adres: 
Mooierstraat 61-63
3811EB Amersfoort
Telefoon: 
0648488268
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Lunch & Borrel