Apolonia

Hilversum (NH)
Soort keuken: 
Afhalen
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een Argentijn restaurant in Hilversum waar u met uw dinercheque laagdrempelig maar lekker uit eten kunt gaan? Dan hebben wij misschien een leuke optie voor u. U kunt met uw dinerbon namelijk terecht bij Argentijns Grillroom Restaurant Apolonia. Restaurant Apalonia bevindt zich aan de Spoortstraat 40 en heeft een herkenbare rood met witte voorgevel. Binnen is het restaurant gezellig en kleurrijk ingericht. Het heeft een huiselijke sfeer, waarvan het doel is om u zich er zo snel mogelijk thuis te laten voelen wanneer u met uw dinercheque een bezoek brengt aan het restaurant. Ook is er gelet op een goede prijs-kwaliteit verhouding.

In de keuken van restaurant Apolonia worden uiteenlopende gerechten bereid. Uiteraard kunt u traditionele Argentijnse grillgerechten bestellen, waaronder ‘Bife Ancho’. Dit is een malse en smaakvolle Argentijnse ribeye steak die is gemarmerd met vet. Ook kunt u met uw dinercheque kiezen voor ‘Cartado Pechuga De Ternera’, dit is gesneden kalfsvlees dat wordt gebakken met paprika, uien en champignons in roomsaus. Op het menu staan naast vleesgerechten ook vele verschillende pizza’s, visspecialiteiten en meer. Naar eigen zeggen van restaurant Apolonia zijn de vleesgerechten en de pizza’s in dit restaurant de lekkerste uit de omgeving.

Of dat ook inderdaad zo is dat mag u zelf komen proeven. Bezoek dus snel eens Argentijns Grill Restaurant Apalonia en beleef een gezellige avond uit eten met vrienden, familie, collega’s of andere bekenden! Vergeet bij uw bezoek ook vooral niet om uw dinercheque mee te nemen, omdat u daar na afloop de rekening mee kunt betalen!

Contactgegevens:

Apolonia
Spoorstraat 40
1211 GB Hilversum
Telefoon: 
035-6234997
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Apolonia

Meer restaurants in de buurt

Fat Joe's

Hilversum
A la carte and Afhalen
Adres: 
Groest 42
1211EC Hilversum
Telefoon: 
0356229034
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Fat Joe's

Bistro Vos

Hilversum
A la carte and Afhalen
Adres: 
Biersteeg 15
1211 GC Hilversum
Telefoon: 
0357370364
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Bistro Vos
Adres: 
Kampstraat 21-23
1211 GD Hilversum
Telefoon: 
0356238544
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Indian Restaurant Ganesha Hilversum (RESERVEREN)