Apartt

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant Apartt; een echte blikvanger in Rotterdam en net even anders dan anders. Apartt is ‘los en makkelijk’, maar ook ‘stijlvol en full of life’. Gevestigd bij de beroemde kubuswoningen heeft een prachtig uitzicht op de Oude Haven. Ook is het restaurant voorzien van een zonnig terras waar het op de mooie dagen van het jaar heerlijk toeven is. De architect heeft bij de bouw van het pand veel gewerkt met niveau verschillen. Deze zijn meegenomen in de stijlvolle inrichting. U bent met uw Dinercheque meer dan welkom.

Bij Apartt is er geen strikte scheiding tussen eten en drinken, zoals we dat in Nederland veel kennen. Of u nu komt voor een latte machiato, een goede zakenlunch, een gezellige borrel met vrienden of voor een romantisch diner, bij Apartt kan dit allemaal. Om 11.00 gaat Apartt open en kunt u al van een versgezet bakje koffie en een gebakje genieten. Later is het uiteraard mogelijk om van de lunch of het diner te genieten. Op de menukaart staan eenvoudige, maar smaakvolle gerechten. Allen worden van enkel dagverse producten klaargemaakt door het enthousiaste keukenteam.

Zeer aan te raden bij Apartt zijn de verschillende steaks en soms ook visgerechten bereid op een gloeiendhete steen. Rob Wynia, gastheer van Apartt, kwam met deze bijzondere bereidingswijze in aanraking tijdens een reis in het Portugese Tavira. Het vlees van de steen was zo mals en puur dat Rob het niet kon laten om het dit goed bewaarde geheim naar Nederland te halen.

Wees welkom met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Apartt
Blaak 4
3011 TA Rotterdam
Telefoon: 
010-8450519
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Apartt

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Puck van Heelstraat 151
3077 MG Rotterdam
Telefoon: 
0103070957
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Jules Boules Bites Bar Rotterdam
Adres: 
Cor Kieboomplein 513
3077 MK Rotterdam
Telefoon: 
0102037281
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Hollywood Event Center - Sportsbar

Bar Blink

Rotterdam
A la carte
Adres: 
Wijnhaven 59
3011 WJ Rotterdam
Telefoon: 
0103330429
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Bar Blink