Amore Mio Grillhuis

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Amore Mio is een huiselijk restaurant waar u in ruil voor uw Dinercheque kunt genieten van heerlijke Italiaanse specialiteiten. Dan moet u natuurlijk vooral denken aan pasta’s en pizza’s, maar ze hebben ook verse vlees- en visgerechten. U kunt er ook terecht voor een oosterse grillschotel. Amore Mio staat voor een goede mix van diverse (eet)culturen, net als Amsterdam Zuid-Oost zelf! Iedereen is hier welkom voor een lekker hapje en drankje. Kom ook eens langs en neem uw Dinercheque mee.

Amore Mio is dagelijks geopend vanaf 16:00. Ze staan bekend om haar ruime assortiment aan gerechten, verse ingrediënten en vriendelijke prijzen. Wat dacht u van de pizza-deal? Voor slechts €7,50 krijgt u een klassieke Pizza Margherita en een drankje. Uiteraard kunt u ook gewoon met uw Dinercheque betalen. Overigens staat uw favoriete pizza naar hoge waarschijnlijkheid ook op de kaart. Zo hebben ze een Pizza Hawai, Pizza Quattro Formaggi, Pizza Tonno, Pizza Funghi en nog veel meer. Ook als u meer zin heeft in pasta, moet u bij Amore Mio zijn. Heeft u zin in Lasagne Bolognese, Pasta Carbonare of Pasta Frutti Di Mare met verse vis en tomatensaus? Met uw Dinercheque is van alles mogelijk!

De echte vleeseter is bij Amore Mio ook aan het goede adres. Ze serveren namelijk diverse schotels met royale porties vlees. Op de menukaart vindt u onder andere een Shoarma Schotel en een Spareribs Schotel. Kunt u niet kiezen? Ga dan voor de Mixed Grill Schotel Amore Mio met shoarma, shaslick, kebab, lamskotelet én spareribs. 

Contactgegevens:

Amore Mio Grillhuis
Holendrechtplein 28
1106LP Amsterdam
Telefoon: 
020-6919533
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Amore Mio Grillhuis

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Bijlmerplein 563
1102DS Amsterdam
Telefoon: 
0206977005
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Basilico Restaurant

Taste of Africa

Amsterdam
A la carte, Internationaal and Speciaal
Adres: 
Develstein 100F
1102Ak Amsterdam
Telefoon: 
0643844042
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Taste of Africa

Ristorante 51

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Hoogoorddreef 1
1101 BA Amsterdam
Telefoon: 
0202415002
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Ristorante 51