Amis

De Bilt (UT)
Soort keuken: 
A la carte and Frans
Omschrijving: 

Wees welkom met uw Dinercheque bij Restauant Amis. Amis betekent vrienden in het Frans en dat is precies wat we met u willen worden.

Bij Amis kunt u heerlijk eten en drinken in een gezellige en gemoedelijke sfeer. Wij bieden u een uitgebreid diner, maar ook bijvoorbeeld een borrel met garnituur. Zo schenken wij vele heerlijke wijnen en hebben wij speciaal Utrechts bier. Hier kunt u allerlei lekkere kleine gerechtjes bij kiezen. Bij Amis is niets onmogelijk. Het restaurant heeft een warme en stijlvolle huiskamersfeer waarin u kunt genieten van culinaire hoogtepunten bereid door ons ervaren en gepassioneerde keukenteam. Uw avond is helemaal compleet als u afrekent met uw Dinercheque!

Als specialiteit bieden wij bij Amis gerechten die zijn gegrild op onze houtskool BBQ. Wat denkt u bijvoorbeeld van een lekkere saté, een mooie sappige steak of een overheerlijk stukje vis. Uiteraard serveren wij hier bijpassend garnituur bij.

Bij Amis bent u ook aan het juiste adres als u iets te vieren heeft met vrienden, familie of collega’s. Wij bieden speciaal voor grotere gezelschappen een kaart met een aantal arrangementen. Zo verzorgen wij graag een diner, borrel, high tea of vergaderarrangementen. Schroom niet om bij ons naar de mogelijkheden te vragen!

Amis bevindt zich in de Bilt, aan de rand van Utrecht. Het is gemakkelijk te bereiken via uitvalswegen A28 en A27. Ook is het restaurant gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en is er meer dan voldoende gratis parkeerplek. Kom vooral eens bij ons langs, ook met uw Dinercheque! Wij heten u, en uw Dinercheque, alvast van harte welkom!

Contactgegevens:

Amis
Dorpsstraat Vo Steenstraat 81
3732HH De Bilt
Telefoon: 
0302213181
Nationale Diner Cadeaukaart De Bilt Amis

Meer restaurants in de buurt

Grieks Taverna Yamas (GEEN E-VOUCHERS)

De Bilt
A la carte, Afhalen and Grieks
Adres: 
Hessenweg 176
3731JN De Bilt
Telefoon: 
0302218765
Nationale Diner Cadeaukaart De Bilt Grieks Taverna Yamas (GEEN E-VOUCHERS)

Restaurant ZEBS

De Bilt
A la carte and Afhalen
Adres: 
Hessenweg 105
3731 JE De Bilt
Telefoon: 
0302201140
Nationale Diner Cadeaukaart De Bilt Restaurant ZEBS
Adres: 
Hessenweg 9
3731 JC De Bilt
Telefoon: 
0307436548
Nationale Diner Cadeaukaart De Bilt Sushi Time De Bilt