Amigos (Roosendaal)

Roosendaal (NB)
Soort keuken: 
All you can eat, Mexicaans, Steakhouse, Vis and Vlees
Omschrijving: 

Gefeliciteerd! U bent de trotse eigenaar van een dinercheque van Diner Cadeau! Met deze dinercheque kunt u nu onder andere heerlijk komen barbecueën in het Mexicaanse BBQ Restaurant Amigos in Roosendaal. Amigos BBQ Restaurant is een gezellig restaurant dat is ingericht in Mexicaanse stijl, met veel houten elementen en vrolijke kleuren. Eten bij dit barbecue restaurant is een bijzondere en gezellige beleving, omdat u de mogelijkheid hebt om zelf uw eigen vlees, groenten en vis te barbecueën op uw eigen tafelbarbecue. Dit geeft een leuke en informele sfeer en zorgt ervoor dat u geheel op uw eigen tempo kunt tafelen!

Vlees, vis en groenten selecteert u uit het ruimte buffet, waarvan u met uw dinercheque al voor €19,95 onbeperkt gebruik kunt maken! Het buffet bevat onder andere tien verschillende soorten gemarineerd vlees, waaronder varkensoester, spare-ribs, kip, biefstuk, worstjes en kalkoensaté. Wanneer u zin heeft in een lekker visje van de barbecue dan heeft u de keus tussen zalm, gamba’s en tilapiafilet. Naast vlees, vis en groente zijn er twaalf verassende salades verkrijgbaar waaronder een lekkere fruitsalade. Kinderen genieten al van het onbeperkte buffet voor €11,95! Een lekkere en leuke avond voor het hele gezin dus, en dat allemaal met uw dinercheque.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit leuke en eigenzinnige Mexicaanse BBQ Restaurant? Kom dan zelf eens de sfeer proeven en reserveer een tafel bij Restaurant Amigos in Roosendaal! Uiteraard kunt u met uw dinercheque het gehele jaar door de rekening betalen. 

Contactgegevens:

Amigos (Roosendaal)
Kade 6
4703 GG Roosendaal
Telefoon: 
0616-012900
Nationale Diner Cadeaukaart Roosendaal Amigos (Roosendaal)

Meer restaurants in de buurt

Chinees-Indisch Restaurant Azië Wok

Roosendaal
A la carte, Afhalen, All you can eat, Aziatisch and Chinees
Adres: 
Brugstraat 12
4701 LE Roosendaal
Telefoon: 
0165537237
Nationale Diner Cadeaukaart Roosendaal Chinees-Indisch Restaurant Azië Wok

Gastel Sfeer

Oud Gastel
A la carte
Adres: 
Gastelsedijk Zuid 8
4751 VE Oud Gastel
Telefoon: 
0165512266
Nationale Diner Cadeaukaart Oud Gastel Gastel Sfeer

De Cockpit

Bosschenhoofd
A la carte
Adres: 
Pastoor van Breugelstraat 93A
4744RC Bosschenhoofd
Telefoon: 
0165313129
Nationale Diner Cadeaukaart Bosschenhoofd De Cockpit