Ambrosijn

Schiermonnikoog (FR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bent u op Schiermonnikoog en wilt u met uw dinercheque genieten van een ware smaakervaring? Dan bent u bij Ambrosijn aan het juiste adres! Dit hotel, restaurant en ijssalon is al jaren een begrip op het eiland en werkt met verse en zoveel mogelijk streekgebonden producten. Ook kiezen zij voor biologische producten en duurzame vissoorten.

In de Griekse mythologie wordt men onsterfelijk door het eten van het waardevolle “Ambrosijn”, wat daarom ook wel de nectar voor de goden genoemd werd. Onsterfelijkheid kunnen we u bij ons Ambrosijn niet beloven, maar wel kunnen we u verzekeren van hemelse smaakcombinaties. U kunt kiezen om een menu à la carte samen te stellen, maar Ambrosijn staat vooral bekend om haar uitmuntende verassingsmenu. Dit Ambrosijn menu wordt dagelijks samengesteld door onze keukenbrigade, met het oog op het à la carte menu en de dagverse seizoensproducten. Chef-kok Co Huijbrechts heeft een sterke voorkeur voor eerlijke en pure producten, en maakt hiermee verrassende smaakcombinaties. Ook bij het verrassingsmenu kan rekening worden gehouden met uw eigen voorkeuren en wensen, zo kunnen bijvoorbeeld ook vegetariërs genieten van een heerlijk en afwisselend meergangenmenu. Daarbij adviseren we u graag over een bijpassende wijn, die uw diner helemaal afmaken. Vanaf 17.30 bent u bij Ambrosijn met uw dinercheque van harte welkom voor een heerlijk diner.

Overdag kunt u bij Ambrosijn echter ook terecht. Dan kunt u van de kleine kaart kiezen uit luxe broodjes, soepen en salades. Daarnaast is de ijssalon van Ambrosijn al jaren een begrip op het eiland. Hier wordt schepijs vers bereid met de melk van eilanderkoeien. Dat proef je! De originaliteit van Ambrosijn is ook hier terug te vinden, bijvoorbeeld in smaken als eilanderhoning, vlierbes en duindoorn.

Wil u culinair genieten in het rustige en pittoreske centrum van Schiermonnikoog? Bij Ambrosijn kan dit, ook met uw dinercheque. Tot snel!

Contactgegevens:

Ambrosijn
Langestreek 13
9166LA Schiermonnikoog
Telefoon: 
0519720261
Nationale Diner Cadeaukaart Schiermonnikoog Ambrosijn

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Kooiplaats 6
9164 KN Buren
Telefoon: 
0652343200
Nationale Diner Cadeaukaart Buren Koaikershuus

t Ailand

Lauwersoog
A la carte
Adres: 
Haven 49A
9976 VN Lauwersoog
Telefoon: 
0519349033
Nationale Diner Cadeaukaart Lauwersoog t Ailand
Adres: 
Haven 50
9976VN Lauwersoog
Telefoon: 
0519349422
Nationale Diner Cadeaukaart Lauwersoog Waddenpaviljoen De Noorman