Allurepark de Lucht

Renswoude (UT)
Omschrijving: 

Allurepark De Lucht is een park voor alle kampeermethoden, gelegen op een zeer mooie locatie. Het park ligt in de natuur, tussen de bomen en grasvelden, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Ook natuurgebied de Veluwe is nabij. U kunt meteen de natuur in, maar ook op het park kunt u zich vermaken met diverse sporten en andere bezigheden. Tevens kan er in de winter, als het vriest, geschaatst worden op een ondergespoten baantje. Een goede keuze voor uw weekendje weg. Uiteraard kunt bij de horeca van het park uw dinerbon gebruiken.

Allurepark De Lucht is zowel voor gezinnen als voor grote groepen geschikt om te kamperen. Met de prachtige natuur en overvloed aan activiteit mogelijkheden, zult u zich geen seconde vervelen. Als u daarna toe bent aan een hapje en een drankje, dan kunt uw dinerbon op het terrein gebruiken. In Allurepark De Lucht is onder andere Gasterij De Hooiberg gevestigd, het kloppende hart van het park. De gasterij bevindt zich aan de rand van het terrein, en is een populaire plek voor de gasten om samen te komen. In het hoogseizoen is het dagelijks geopend, en de rest van het jaar kunt van vrijdag tot zondag terecht. U kunt hier zowel snacks afhalen, als ook gehele gerechten bestellen die u ter plekke op kunt eten. U kunt natuurlijk betalen met uw dinerbon.

Kortom, Allurepark De Lucht is een aanrader om eens een paar dagen te vertoeven. En als u geen zin heeft om zelf op uw gasstelletje te koken, dan kunt u met uw dinerbon terecht bij Gasterij De Hooiberg.

Contactgegevens:

Allurepark de Lucht
Barneveldsestraat 49
3927 CB Renswoude
Telefoon: 
0342-434708
Nationale Diner Cadeaukaart Renswoude Allurepark de Lucht

Meer restaurants in de buurt

Prinsheerlijk

Scherpenzeel
A la carte
Adres: 
Plein 1940 nr 187
3925 JM Scherpenzeel
Telefoon: 
0332854061
Nationale Diner Cadeaukaart Scherpenzeel Prinsheerlijk
Adres: 
Barneveldsestraat 49
3927CB Renswoude
Telefoon: 
0332340342
Nationale Diner Cadeaukaart Renswoude Smaak Idee
Adres: 
Buursteeg 2
3927EJ Renswoude
Telefoon: 
0850410110
Nationale Diner Cadeaukaart Renswoude Restaurant Grebbe Lounge