Alexandros Huissen

Huissen (GE)
Soort keuken: 
Grieks
Omschrijving: 

Bij het Griekse restaurant Alexandros kunt u nu met uw dinercheque komen genieten van heerlijke Griekse gerechten! Het restaurant is gelegen aan de Vierakkerstraat in Huissen. Alexandros is een restaurant dat met de Griekse stijlen is ingericht. Zo beleeft u buiten de gerechten om ook het echte Griekenland! Jong en oud zijn altijd welkom bij Alexandros. Twijfel dus niet om uw kinderen de Griekse keuken te laten proeven of met uw romantische date langs te komen! Het team van Alexandros werkt hard om uw bezoek perfect te laten verlopen. U kunt dus gerust al uw vragen en wensen laten weten, u zult daarbij vriendelijk geholpen worden. U hoeft dus alleen maar te genieten!

De koks maken met veel liefde en passie heerlijke Griekse gerechten klaar in de keuken. U kunt er dus vanuit gaan dat u alleen de beste gerechten krijgt voor uw dinercheque! Op de menukaart van Alexandro’s staan verschillende soorten menu’s: specialiteit van de grill, specialiteiten van de kok, mixed grills, salades, mezedes (warm en koud), hoofdgerechten, traditionele ovengerechten, vegetarische gerechten, visgerechten en kindermenu’s. Een aantal heerlijke gerechten van deze kaart zijn: Dolmadakia (druivenbladeren gevuld met gehakt en rijst), Glossa (sliptongetjes met friet, salade, knoflook en olijfolie) en Midia (mosselen met knoflook en roomsaus). Er is zoveel keuze dat iedereen wel iets lekkers zal vinden om van te smullen!

Het restaurant is van dinsdag tot en met maandag geopend tussen 13:0 uur en 22:00 uur. Ga langs met uw dinercheque en geniet van alle lekkere gerechten uit de keuken van Alexandros!

Contactgegevens:

Alexandros Huissen
Vierakkerstraat 38
6851 BG Huissen
Telefoon: 
0263798647
Nationale Diner Cadeaukaart Huissen Alexandros Huissen

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Rijnkade 52a
6811 HB Arnhem
Telefoon: 
0263700159
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Rijnmozaik
Adres: 
Nieuwstraat 27
6811 HV Arnhem
Telefoon: 
0206711456
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Cafe de Kroeg
Adres: 
Rijnkade 53
6811 HB Arnhem
Telefoon: 
026-3515514
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Troya Restaurant