Alexandros Apeldoorn

Apeldoorn (GE)
Soort keuken: 
Grieks
Omschrijving: 

Wist u dat u nu met uw dinercheque de traditionele Griekse cuisine kunt gaan ontdekken in de gezellige stad Apeldoorn? U bent namelijk van harte uitgenodigd met uw dinercheque om te komen proeven van alle lekkernijen die de Griekse keuken te bieden heeft bij Grieks specialiteiten restaurant Alexandros in Apeldoorn. U vindt restaurant Alexandros aan de Brinklaan 132, waar u het kunt herkennen aan de wit blauwe lichtgevende letters en het terras voor de deur, waar u met mooi weer heerlijk kunt genieten van een wijntje vooraf. Ook kunt u uiteraard uw diner buiten eten bij mooi weer. Binnen is in de inrichting een combinatie gevonden tussen moderne en traditionele elementen. Zo is de bar van restaurant Alexandros prachtig ingelegd met mozaïek.

Kwaliteit, gastvrijheid en gezelligheid staan bij restaurant Alexandros voorop. Om die reden worden alle gerechten ook vers bereid en worden daarvoor alleen de beste ingrediënten gebruikt. Om dit voor elkaar te krijgen kan het soms even duren voordat uw gerecht wordt geserveerd, maar u kunt vervolgens met uw dinercheque wel genieten van heerlijke, vers bereide specialiteiten. U kunt heerlijke Griekse schotels bestellen in het restaurant, maar u kunt ook een diner samenstellen van Mezedes, kleine Griekse gerechtjes die u met vrienden en familie kunt delen. Dit maakt het diner extra interactief en gezellig!

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit vrolijke Griekse restaurant in Apeldoorn? Wacht dan niet langer en reserveer een tafel bij Grieks specialiteiten restaurant Alexandros. Vergeet bij uw bezoek niet om uw dinercheque mee te nemen, want daar kunt u het gehele jaar door de rekening mee betalen!

Contactgegevens:

Alexandros Apeldoorn
Brinklaan 132
7311JE Apeldoorn
Telefoon: 
0367370093
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Alexandros Apeldoorn

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Raadhuisplein 8
7311 LK Apeldoorn
Telefoon: 
055-5222323
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Restaurant Parthenon
Adres: 
Stationsstraat 168
7311MJ Apeldoorn
Telefoon: 
0555265500
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Het Oude Kantongerecht
Adres: 
Brinklaan 28
7311 LB Apeldoorn
Telefoon: 
0553124528
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Bonito Tapas & Grill