Al pacinos

Borculo (GE)
Soort keuken: 
Italiaans
Omschrijving: 

Al Pacino’s is een gezellig Italiaans restaurant mét terras, te vinden in het centrum van Borculo. Zoals u waarschijnlijk al vermoedde is het restaurant vernoemd naar de beroemde Italiaans-Amerikaanse toneel- en filmacteur. Bij Al Pacino’s kunt u ook met uw Dinercheque betalen. Geniet van een heerlijke traditionele maaltijd, een mooie wijn en het gezellig samenzijn. Zo komt u alvast in de vakantiestemming!

Al Pacino’s is zeer geschikt voor een romantisch diner, een etentje met familie en zelfs groepsuitjes. U kunt dan naar eigen wensen een persoonlijk groepsarrangement in Italiaanse stijl samenstellen. Hoe dan ook, u bent van harte welkom en uw Dinercheque is dat ook! Bestel bijvoorbeeld één van de overheerlijke verse pizza’s. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt onder andere kiezen voor een Pizza Capricciosa met ham, champignons en ei of een Pizza Bejanco met mascarpone, gedroogde tomaat, rode ui, kappertjes, paprika en olijven. De echte pizzaliefhebber moet op maandag of dinsdag langs komen, want dan zijn ze allen slechts €7! Uiteraard kunt u de Dinercheque ook besteden aan een authentiek Italiaans vlees- of visgerecht. Wat dacht u van varkenshaas met gorgonzolasaus of zalmfilet in dille-roomsaus?

Het is ook mogelijk om de heerlijke gerechten van Al Pacino’s af te halen en op te eten in het comfort van uw eigen huiskamer. Ook dan kunt u gewoon met de Dinercheque betalen. Bij mooi weer kunt u plaats nemen op het zonnige terras. Zo dineert u net als de Italianen dat doen!

Contactgegevens:

Al pacinos
Muraltplein 34
7271AX Borculo
Telefoon: 
0545-271876
Nationale Diner Cadeaukaart  Al pacinos

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Ruurloseweg 2
7244 AV Barchem
Telefoon: 
0573-441201
Nationale Diner Cadeaukaart  In de Groene Jager
Adres: 
Nieuweweg 38
7241 EW Lochem
Telefoon: 
0573-253351
Nationale Diner Cadeaukaart  Restaurant t Hof van Gelre
Adres: 
Lutterweg 1
7152CC Eibergen
Telefoon: 
0545471692
Nationale Diner Cadeaukaart  De Greune Weide