Akbar Indian Restaurant

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Het restaurant Akbar is opgericht in 1981, toen er nog niet veel Indiase restaurants in Nederland te vinden waren. De kookkunsten van het restaurant hebben er waarschijnlijk aan bijgedragen dat de Indiase keuken nu zo veel te vinden is Nederland. We zijn ze hoe dan ook dankbaar, de complexe smaken van de Indiase keuken zouden een enorm gemis zijn. Het zal vast ook wel geholpen hebben dat het restaurant op zo’n centrale locatie ligt. Vlak achter het Leidseplein in Amsterdam. Vanwege hun centrale locatie heten ze dagelijks een enorme hoeveelheid mensen welkom in hun gezellige restaurantje. Ook mensen met een dinercheque van Diner Cadeau worden met open armen ontvangen.

Het is voor de gastvrouwe van Akbar van groot belang dat iedereen het naar zijn heeft. Daarom passen ze niet alleen het pittigheidsniveau aan aan uw tolerantie maar maken ze ook aanpassingen aan gerechten als u vegetariër bent of een ander dieet volgt. Al het eten is Halal, dus echt iedereen is welkom en kan genieten.

Naast het eten is de gastvrijheid van een hoge kwaliteit. Als u geen Nederlands spreekt kunt u altijd verder converseren in het Engels, Hindi en zelfs in het Duits. Iedereen moet zich thuis voelen.

Als extraatje kunt u bij Akbar beroemdheden ontmoeten. Door hun oog voor detail hebben ze bij Akbar een stel vaste gasten die meer dan beroemd zijn. Zo komt Bruce Willis met enige regelmaat een hapje eten. Mogelijk loopt u hem tegen het lijf als u een hapje komt eten.

U hoort het, bij Akbar weten ze hoe ze hun gasten moeten verwennen. Ook als u met een dinercheque van Diner Cadeau betaalt.

Contactgegevens:

Akbar Indian Restaurant
Korte Leidsedwarsstraat 15
1017PV Amsterdam
Telefoon: 
0206242211
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Akbar Indian Restaurant

Meer restaurants in de buurt

Pizza Pino

Amsterdam
A la carte, Afhalen, Italiaans and Pizza
Adres: 
Lange Leidsedwarsstraat 104-106
1017NH Amsterdam
Telefoon: 
0206277237
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Pizza Pino

Cafe Americain

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Leidseplein 28
1017PT Amsterdam
Telefoon: 
0205563010
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Cafe Americain

Suzy Wong

Amsterdam
A la carte, Afhalen and Cocktailbar
Adres: 
Korte Leidsedwarsstraat 45
1017 PW Amsterdam
Telefoon: 
0614397936
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Suzy Wong