Ai Uchi (alleen doordeweeks besteedbaar)

Hilversum (NH)
Soort keuken: 
Japans
Omschrijving: 

Ai Uchi is een ruim maar sfeervol restaurant in het hart van Hilversum. Zoals de naam u waarschijnlijk al deed vermoeden, kunt u hier terecht voor traditionele Japanse specialiteiten. Door de vele mogelijkheden die het restaurant aanbiedt, kunt u er zowel terecht als u al een liefhebber bent én als u de Japanse keuken beter wilt leren kennen. Iedereen wordt hier hartelijk ontvangen door gastvrouw Chantal Yip. U kunt ook gerust uw Dinercheque mee nemen! Ai Uchi is dagelijks geopend vanaf 17:00.

Ai Uchi staat bekend om haar authentieke Japanse teppanyaki-gerechten die voor uw neus bereidt worden op een hete grillplaat. Ook serveren ze heerlijke sushi, gemaakt van verse en kwalitatief hoogstaande ingrediënten. U kunt het beste van beiden proeven door één van de menu’s te bestellen met uw Dinercheque. Wat dacht u van het Ai Uchi Special Menu van €34,95? Deze bestaat uit diverse futomaki sushi, miso soep, witvis, gebakken zalmmoot, yakitori kip, geflambeerde ossenhaas, frisse salade, gebakken Japanse rijst én groenten van de teppanyaki-plaat. Bestel hier ook een mooi glas wijn bij van de met zorg samengestelde wijnkaart. Prosecco of champagne kan natuurlijk ook! Het is ook mogelijk om a la carte te dineren in ruil voor uw Dinercheque. Op deze manier kunt u volledig uw eigen maaltijd samenstellen.

De koks van Ai Uchi verfijnen en verbeteren regelmatig de menukaart, zodat u keer op keer verrast zult worden door de heerlijke Japanse keuken. Ze hebben ook vaak een speciaal seizoensmenu waarbij de Japanse specialiteiten worden aangepast aan de jaargetijden. Ook dit is een bijzondere manier om uw Dinercheque te besteden!

Contactgegevens:

Ai Uchi (alleen doordeweeks besteedbaar)
Emmastraat 2
1211NG Hilversum
Telefoon: 
035-6239859
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Ai Uchi (alleen doordeweeks besteedbaar)

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Laanstraat 37
1211HG Hilversum
Telefoon: 
0356245402
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Eetcafe Gulle Graef Hilversum
Adres: 
Langestraat 59
1211GW Hilversum
Telefoon: 
0357370614
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Helden van Hilversum
Adres: 
Groest 7-11
1211 EA Hilversum
Telefoon: 
0352031673
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Uncle Dani's Pizza