African Restaurant Fiona Tasty Kitchen

Den Haag (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een bijzonder restaurant in Den Haag waar u met uw dinercheque heerlijk Afrikaans kunt eten? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U bent vanaf nu namelijk welkom aan het Muzenplein 135 bij Afrikaans Restaurant Fiona Tasty Kitchen. Fiona Tasty Kitchen biedt toegang tot heerlijk Afrikaans eten voor een zeer redelijke prijs. Jarenlang waren er in Den Haag geen Afrikaanse restaurant en weken liefhebbers van deze keuken vaak uit naar Amsterdam voor echte traditionele Afrikaanse gerechten. Tegenwoordig is dat gelukkig niet meer nodig en kunt u in Den Haag bij Fiona Tasty Kitchen terecht met uw dinercheque!

Bij Fiona’s Kitchen kunt u proeven van ambachtelijk bereidde gerechten uit onder andere de Ghanese, Nigeriaanse en de Keniaanse keuken. Deze keukens bieden een grote variëteit aan gerechten. Zo kunt u zowel als vlees- en visliefhebber als als vegetariër uit de voeten met de verschillende gerechten die op het menu staan. Een voorbeeld van een gerecht dat u op het menu zal aantrekken is zoete aardappel stamppot met rijst, gemengde groenten en verschillende soorten vlees, biefstuk of vis. Ook kunt u kiezen voor witte rijst met gefrituurde weegbree en kip of kalkoen. Naast traditionele gerechten kunt u ook allerhande dranken bestellen bij Fiona Tasty Kitchen. Laat u door de bediening informeren over de verschillende mogelijkheden!

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere Afrikaanse restaurant in Den Haag en wilt u er graag een keer gaan eten met uw dinercheque? Wacht dan niet langer en reserveer een tafeltje of loop een keer binnen bij Fiona Tasty Kitchen aan het Muzenplein 135. Het team van Fiona Tasty Kitchen kijkt al uit naar uw komst!

Contactgegevens:

African Restaurant Fiona Tasty Kitchen
Muzenplein 135
2511GK Den Haag
Telefoon: 
0684091007
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag African Restaurant Fiona Tasty Kitchen

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Fluwelen Burgwal 51
2511CH Den Haag
Telefoon: 
070-2170234
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Baryo Pilipinas

Amier

Den Haag
A la carte, Afhalen and Internationaal
Adres: 
Korte Poten 28a
2511EE Den Haag
Telefoon: 
0703461140
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Amier
Adres: 
Muzenplein 149
2511GK Den Haag
Telefoon: 
0708879532
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Restaurant Bohica