Aan Tafel

Zaandam (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque kunt u in Zaandam heerlijk ongecompliceerd genieten van lekker eten en drinken bij Aan Tafel. Aan Tafel is gevestigd aan de Dam in Zaandam. Niet op het plein zelf, maar in het straat dat richting het mooie sluishuisje loopt. Aan Tafel klinkt als een simpele uitspraak, maar de ideeën die wij hebben over dineren en het beleven van lekker eten en drinken zijn wel iets geraffineerder dan dat. Aan Tafel klinkt dan wel makkelijk om uit te voeren, maar voor u dat met plezier doet moet er natuurlijk wel het één en ander gebeuren. Ten eerste moet u zich welkom voelen. Door het gezellige en warme interieur en de attente en gastvrije bediening moet dit zeker lukken volgens ons. Daarna is het in de handen van onze gedreven keukenbrigade. Zij zullen hun uiterste best doen om een aantal heerlijke gerechten op tafel te toveren voor u en uw (eventuele) tafelgenoten. Met uw Dinercheque gezellig en ontspannen genieten van lekker eten en drinken? Kom dan gezellig langs bij Aan Tafel.

Onze kaart heeft een internationaal karakter. Concreet betekend dat dat u met uw Nationale Dinerbon op veel variatie kunt rekenen. Dat houdt ook in dat we voor elke gast wel iets lekkers op tafel kunnen zetten. De gerechten die we buiten de kaart om serveren zijn ook het vermelden waard. Dagsoepen, vlees- en visgerechten van de dag en nog veel meer. Het draagt allemaal bij aan de ervaring bij Aan Tafel!

Gezellig met uw Dinercheque lunchen of dineren kan als geen ander bij Aan Tafel. Wij hopen dat u snel een keer bij ons langskomt!

Contactgegevens:

Aan Tafel
Dam 10A
1506 BD Zaandam
Telefoon: 
075-6149613
Nationale Diner Cadeaukaart Zaandam Aan Tafel

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Dam 28-30
1506 BE Zaandam
Telefoon: 
0756144249
Nationale Diner Cadeaukaart Zaandam Novels Zaandam

Manzo's Bar Bistro

Zaandam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dam 7
1506 BC Zaandam
Telefoon: 
0752400075
Nationale Diner Cadeaukaart Zaandam Manzo's Bar Bistro

ROTI PLAZA Zaandam

Zaandam
A la carte, Afhalen and Surinaams
Adres: 
Damstraat 4
1506 BH Zaandam
Telefoon: 
0757718026
Nationale Diner Cadeaukaart Zaandam ROTI PLAZA Zaandam