50s Diner

Eindhoven (NB)
Omschrijving: 

Als u altijd al heeft willen proeven hoe de jaren 50 in de Verenigde Staten waren dan heeft u geen tijdmachine meer nodig. U hoeft alleen maar een ticket naar Amerika te kopen en een Diner langs een snelweg op te zoeken. Of u gaat gewoon naar Eindhoven waar het restaurant 50’s Diner is te vinden. Hier kunt u een echte reis door tijd en ruimte maken. Deze tijdreis kunt u ook met een dinercheque van Diner Cadeau betalen. What A Deal!

Bij 50’s Diner kunt u een authentieke Amerikaanse maaltijd bestellen. Neem bijvoorbeeld de heerlijke Burger Of The Week. U hoeft niet te wachten tot u op tijdreis kunt tot het etenstijd is. Ook voor een heerlijk bakje koffie kunt u bij 50’s Diner terecht. Bij deze koffie hoort dan natuurlijk een heerlijke slice zelfgemaakte Apple Pie of een zelfgemaakte Brownie. Het aanbod echt Amerikaanse gerechten is omvangrijk en alles wordt in het restaurant zelf gemaakt. Behalve de muziek, die komt uit Amerika.

Het team van 50’s Diner vindt het heel belangrijk dat iedereen kan terugkijken op zijn tijdreis met nostalgie. Daarom is er ook voor de kids een speciaal aanbod op het menu. Daar houdt het niet bij op. Kinderen mogen ook langskomen om onderdeel te worden van de 50’s Kids Club zodat ze een hele avond zoet kunnen zijn met leuke activiteiten en lekker eten.

Kom dus snel langs in Eindhoven en laat u trakteren op een reis door de tijd. Vergeet niet dat u ook met een dinercheque van Diner Cadeau kunt betalen. Zelfs in de jaren 50!

Contactgegevens:

50s Diner
Heezerweg 304
5643KM Eindhoven
Telefoon: 
040-2135296
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven 50s Diner

Meer restaurants in de buurt

Thym by Parkzicht

Eindhoven
A la carte and Frans
Adres: 
Alberdingk Thijmlaan 18
5615 EB Eindhoven
Telefoon: 
040-2114888
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Thym by Parkzicht

Hotel Parkzicht

Eindhoven
A la carte and Frans
Adres: 
Alberdingk Thijmlaan 18
5615 EB Eindhoven
Telefoon: 
0356777217
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Hotel Parkzicht

Restaurant Shoga

Eindhoven
A la carte and Afhalen
Adres: 
Leenderweg 300
5644 AE Eindhoven
Telefoon: 
0402913300
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Restaurant Shoga