2 Seasons Beach

Hoek van Holland (ZH)
Soort keuken: 
All you can eat, BBQ, Buffet and Strandtent
Omschrijving: 

Lekker uit eten met uw dinercheque aan de Hollandse kust? Dit kan nu in Hoek van Holland. U bent namelijk het hele jaar door welkom bij strandtent 2 Seasons Beach. Het restaurant draagt deze naam natuurlijk niet voor niets, want zowel in de zomer als in de winter is het hier een belevenis. In de zomer sluit u er een geslaagde stranddag af. Buiten op het terras, met uitzicht op de ondergaande zon en met een verfrissende cocktail in de hand. In de winter warmt u juist weer even lekker op met een warme chocomel of een goede kop koffie nadat u schelpen heeft gezocht op het strand of een lange wandeling heeft gemaakt. In beide gevallen wordt u warm onthaald en uw dinercheque ook!

U kunt bij 2 Seasons Beach natuurlijk altijd terecht voor een drankje of voor een lekkere lunch. Wanneer u echt wilt komen dineren, dan kunt u deelnemen aan een live cooking diner. Dit houdt in dat u voor een vast bedrag onbeperkt kunt genieten van de lekkerste gerechten. Een deel van deze gerechten wordt voor u klaargemaakt op de grill en voor de overige gerechten is er een buffet. Een greep uit de gerechten die u kunt verkrijgen met uw dinercheque zijn de gamba’s, zalmfilet, een victoria baar van de bakplaat, heerlijke kruidige chickenwings, verse pasta, Vlaamse frites, diverse frisse salades, runder carpaccio, stokbrood, oesters, verschillende soepen en rijst.

Kom zelf ervaren hoe een avond live cooking er aan toe gaat bij strandtent 2 Seasons Beach en geniet zowel in de zomer als in de winter van een mooie avond uit met uw dinercheque!

Contactgegevens:

2 Seasons Beach
Zeekant 51
3151HW Hoek van Holland
Telefoon: 
0174383386
Nationale Diner Cadeaukaart Hoek van Holland 2 Seasons Beach

Meer restaurants in de buurt

Beachclub The Bing

Hoek van Holland
Internationaal, Italiaans and Strandtent
Adres: 
Zeekant 81
3151 HW Hoek van Holland
Telefoon: 
0174-384048
Nationale Diner Cadeaukaart Hoek van Holland Beachclub The Bing
Adres: 
Badweg 8
3151 HA Hoek van Holland
Telefoon: 
0174-382595
Nationale Diner Cadeaukaart Hoek van Holland Restaurant De Boulevard

Strandrestaurant ff tijd

Hoek van Holland
Strandtent
Adres: 
Zeekant 91
3151HW Hoek van Holland
Telefoon: 
0174383341
Nationale Diner Cadeaukaart Hoek van Holland Strandrestaurant ff tijd